Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Να μη χαθούν κι άλλα χρόνια


Τέσσερα χρόνια δεν έγινε κανένα έργο για την ανάπτυξη του νησιού μας. Κλείσιμο δρόμων και ελεγχόμενη στάθμευση για την φορολόγηση των πολιτών. Οι κάτοικοι δεν έβρισκαν χώρο για προσωρινή στάθμευση ώστε να κάνουν τις απαραίτητες δουλειές τους.
Αντίθετα επί Τρύφωνα Γκότση πλακοστρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Επί Τρύφωνα Γκότση έγινε το μεγάλο έργο του αγωγού της αποχέτευσης. Και να ήταν μόνο αυτά τα έργα..
Γιαυτό λέμε σε όλους τους ψηφοφόρους του Συνδυασμού Κουκούλη να ψηφίσουν Γρηγορόπουλο για να πλακοστρωθεί και η υπόλοιπη πόλη. Για να τελειώσει το έργο της αποχέτευσης. Για να μπορέσουν οι κάτοικοι του νησιού να πιούν καλής ποιότητας νερό μόνο από την ΕΥΔΑΠ.
Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε έργα.
Η Αίγινα δεν γυρίζει πίσω!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ!
Μια συγκλονιστική ανακάλυψη του Σάκη Σακκιώτη!!!

Απολαύστε το, μόνο στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/11/anakalypsan-ta-erga-koukouli/

Ανώνυμος είπε...

τελικά είναι μακακας ο μυστικοσύμβουλος του γιατρού , ο κ.Κωστάκης της ΑΛΛΗΣ ΟΨΗΣ και δημιουργός του blog ΝΕΑ ΑΙΓΙΝΑ??!! Εδώ γίνεται χαμός με την ομιλία του Σακκιώτη και τους Κουκουλικούς και έρχεται τώρα αυτός με την παραπάνω ανάρτηση να μας εξαγριώσει με το γιατρό!!! Ρε γιατρέ γιατί δεν τους μαζεύεις ? Αν δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται τώρα στο περιβάλλον σου πως θες ο ίδιος να διοικήσεις το Δήμο?

Ανώνυμος είπε...

Μην ψαρώνετε. Ο ιδιοκτήτης αυτού του μπλογκ είναι Σακκιωτικός και προσπαθεί να κάνει προβοκάτσιες.
Κανένας από τον γιατρό δεν υποστηρίζει αυτές τις μαλακίες

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ψαρώνετε; Ψέματα γράφει ο άνθρωπος; Ξέρετε πόσοι μουτζώνανε καθημερινά προς το κτίριο του Δήμου που δεν βρίσκανε θέση να παρκάρουν ή βρίσκανε κλήση; Ψέματα είναι για την πλακόστρωση της πόλης;

Ανώνυμος είπε...

Τι θα ψηφίσουν οι άνθρωποι του Κουκούλη? Ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος?

Διαβάστε στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/11/pou-pane-oi-psiphoi-koukouli/

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν εγώ θα παραδεχτώ το γιατρό μόλισ βγει να ξηλώσει όλα τα κυκλοφοριακά μέτρα Κουκούλη. Και αν δεν βγει να το κάνει πρόταση στο συμβούλιο. Έτσι κερδίζεις την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

kai gia tsampa gastroskopiseis ...

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν βγει ο γιατρός, να το κάνει πρόταση στο συμβούλιο; Τι λες ρε μεγάλε 1:38. Αν δεν βγει ο γιατρός θα ξαναπαραιτηθεί. Το ίδιο δεν έκανε και πιο παλιά, που είχε βάλει με το Γκότση; Τι να κάτσει να κάνει στο δημ. συμβούλιο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκότσης ανάλαβε το 1991 και σχεδόν αμέσως μετά άρχισε το έργο της αποχέτευσης, που προετοιμαζόταν πέντε χρόνια πριν.
Ο Γκότσης ήταν αυτός που επέτρεψε στον εργολάβο να κάνει φοβερές κακοτεχνίες. Βούιζε τότε ο κόσμος από τις καταγγελίες.
Ο Γκότσης ήταν αυτός που δεν προχώρησε στη δεύτερη φάση. Η Αίγινα έμεινε το μόνο μέρος στην Ελλάδα που η αποχέτευση έμεινε στην πρώτη φάση. Κι' αυτό για να μη φανεί ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει έργα.
Οι διαχειριστές του blog νομίζουν ότι οι Αιγινήτες έχουν πάθει αμνησία.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά είναι η αλήθεια; Αυτό που διαβάζω εδώ ή αυτό που είπε εχθές το βράδυ ο Γρηγορόπουλος ότι έγιναν σοβαρά πράγματα και θα τα συνεχίσει;

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΥΚΟΥΛΗ,
ΕΛΑ ΝΤΕ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Την Κυριακή ψηφίζουμε Παναγιώτη Κουκούλη!
Κάντο κι εσύ!