Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ

Η ΑΙΓΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ
Μετά από τις κεντρικές ομιλίες των υποψηφίων δημάρχων κερδισμένοι κατά σειρά είναι ο κ. Σακκιώτης που με σταθερό και δυνατό λόγο έδειξε ότι μπορεί να διοικήσει τον Δήμο. Γνώστης των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της γενέτειρας του Αίγινας θέτει υποψηφιότητα για την πρωτιά στην εκλογική μάχη της πρώτης Κυριακής.
Ακολουθεί ο κ. Γρηγορόπουλος που με πειστικό τρόπο έδειξε ότι γνωρίζει τα προβλήματα του νησιού θέτοντας υποψηφιότητα για την εκλογή του στην 2ο γύρο των εκλογών.
Ο μέχρι τώρα δήμαρχος και υποψήφιος κ. Κουκούλης έμεινε σε μια επιστημονική ομιλία που λίγοι κατάλαβαν αν και όλοι χειροκροτούσαν. Ο κόσμος έδειξε ότι δεν επιθυμεί άλλο αυτό το ύφος που θέτει σε απόσταση την εξουσία από τον λαό. Οι δημότες δεν επιθυμούν άλλο την συνέχιση αυτής της δημοτικής αρχής και θα τη κατατάξουν τελευταία στην μεθαυριανή εκλογική μάχη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ....ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

Αντίο Τάκη,στό καλό Ν3,τη Λ1 μην ξεχάσης να πάρης μαζί σου,στην ξενιτιά που θα πάς.Να μας στέλνεται νέα σας.Θα μας λείψεται.

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε φίλε. Τι πίνετε εσείς εκεί πέρα. Είναι δυνατόν να κατάλαβες αυτά εσύ από τη χθεσινή βραδιά;
Ο Κουκούλης έχει φύγει πολύ μπροστά και δεν έχετε πάρει χαμπάρι τίποτα.
Δεν πειράζει όμως. Πάντα έτσι κάνατε. Είσασταν υπερόπτες.
Θυμάμαι τον Σκλάβαινα να βάζει στοιχήματα στα καφενεία στις προηγούμενες εκλογές.
Ένα σωρό μαλ...

Ανώνυμος είπε...

Την προϊγούμενη φορά άπό λάθος της κάλπης βγήκε ο Τάκης.Μη ξεχνιόμαστε.Τώρα και η κάλπη έβαλε μυαλό.Οι κουκουλικοί δεν έβαλαν μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Οσα λεφτά κι αν έδωσαν, όσους λογαριασμούς νερού κι αν πλήρωσαν, όσες χρεωμένες κάρτες κι αν πλήρωσαν, όσα δρομάκια κι αν τσιμεντάρισαν οι πολίτες της Αίγινας θα τους στείλουν στην αντιπολίτευση. Ας το πάρετε χαμπάρι από τώρα για να μη πικραθείτε αύριο.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα τιμωρείται η αλαζονεία της εξουσίας. Το αντικουκουλικό ρεύμα είναι πολύ μεγάλο σε όλα τα εκλογικά κέντρα. Συνηθίστε το μη τυχόξν το βράδυ έχουμε τίποτα ανακοπές..
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά! Στις εκλογές αυτές το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να φύγει ο Κουκούλης! Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε!