Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Οι αναποφάσιστοι μειώνονται


Τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν αφού το μεγαλύτερο ποσοστό των αναποφάσιστων οδεύει προς τους συνδυασμούς των υποψηφίων κ. Σακκιώτη Σάκη και κ. Γρηγορόπουλου Παναγιώτη.
Η προεκλογική περίοδος κυλάει σχεδόν ήσυχα και δεν έχει να επιδείξει κάτι το σημαντικό. Χωρίς αφισσορύπανση με μικρή διακίνηση διαφημιστικών φυλλαδίων από τους έχοντες, κυρίως του συνδυασμού του κ. Κουκούλη.
Το δημοτικό συμβούλιο έγινε με την παρουσία του δημοτικού συμβούλου κ. Σκίτσα που έμμεσα έδειξε και την προτίμηση του στον συνδυασμό Κουκούλη. Πάντως δεν πρέπει να ανησυχούν οι άλλοι συνδυασμοί μια που ο κ. Σκίτσας στηρίζει συνήθως τους χαμένους των εκλογών συνδυασμούς.
Αλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ή ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ έχασε την ταυτότητα του και τους ψηφοφόρους του αφού δεν γνωρίζουν ακόμα ποιόν συνδυασμό να ενισχύσουν.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο κ. Κουκούλης και οι συνεργάτες του ξοδεύουν χρήματα και δεν πήραν τους μισθούς τους όπως οι ίδιοι λένε, θέλουν να διατηρηθούν στην εξουσία. Για να περάσει ή ώρα τους; Γιατί είναι φιλόδοξοι; Γιατί νοιώθουν ικανοποιημένοι όταν βρίσκονται στην εξουσία; Για να δείξουν ότι έχουν μια υψηλή θέση;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος φυγομαχεί? και γιατί?

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/03/poios-fygomachei/

Ανώνυμος είπε...

Ο Σκίτσας είχε δηλώσει το τέλος της θητείας του και ο δήμαρχος με την παρέα του του έπλεξαν το εγκώμιο της προσφοράς του. Τώρα τι ήθελε και μπήκε ανάμεσα στη Συμπολίτεση και την αντιπολίτευση 4 μέρες πριν τις εκλογές; Ηταν μια κίνηση λαθεμένη που διατάχτηκε από το Πτερούδειο Ιδρυμα. Και αυτό ο κόσμος δεν θα το ξεχάσει ποτέ!
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΛΙΓΜΕΝΑ ΜΕΙΡΑΖΟΥΝ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ .ΑΝ ΤΑ ΦΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Κυριακη κοντη γιορτη.. Σακη ετοιμασε βαλιτσες

Ανώνυμος είπε...

Πείτε στον Πτερούδη να κλείσει θέση για το Ντουμπάι γιατί δεν θα βρεί