Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Με τηλεδιάσκεψη οι υποψήφιοι Κουκούλη


Κοιτάζοντας το ψηφοδέλτιο Κουκούλη διακρίνω ονόματα που είναι άγνωστα στην κοινωνία της Αίγινας. Η πιο απλή σκέψη που έκανα είναι να μην μπορούσε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο και μαζί με τους «Παρασκευάδες» να προσέλαβε και τους παραθεριστές. Διαβάζω κατά λέξιν:
ΟΛΓΑ ΧΑΡΙΤΟΥ : Γεννήθηκα στην Αθήνα… Σήμερα είμαι Σύμβουλος Πληροφορικής… Είμαι τυχερή γιατί ανακάλυψα εδώ και δέκα χρόνια την Αίγινα
ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΒΑΛΗΣ: Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη… Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με οργάνωση και διεύθυνση ντοκυμαντέρ..
ΚΑΠΗ ΣΤΑΘΗ ΣΑΛΠΕΑ: Γεννήθηκα κα μεγάλωσα στον Πειραιά… Είναι πρόεδρος της ΤΟ Αγ. Βασιλείου Φρεατύδος καθώς έχει και το Γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Α Πειραιώς και νήσων της ΝΔ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΓΩΝΗ ΑΝΤΑΛΗ: Διατηρώ τουριστική επιχείρηση στον Γαλατά Τροιζηνίας…
ΝΕΛΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Στην Αίγινα έρχομαι 35 χρόνια, όλα τα καλοκαίρια, γιορτές, αργίες….
ΣΟΥΖΑΝΑ ΚΡΑΟΥΣ: Πριν έξι χρόνια με τον άνδρα μου διαλέξαμε την Αίγινα για τόπο μόνιμης διαμονής…
Και συνεχίζω κάνοντας την απλή σκέψη. Είναι δυνατόν με αυτά τα ονόματα να πάρει ψήφους ο συνδυασμός Κουκούλη; Είναι δυνατόν να αναπληρωθούν οι ψήφοι των διαγραφέντων και παραιτηθέντων συμβούλων; Και μετά πως αυτή από τον Γαλατά ή από την Φρεατύδα θα ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου Αίγινας. Μήπως σκέπτονται να εφαρμόσουν την τηλεδιάσκεψη στον συνδυασμό τους;
Αυτά βλέπουν οι ντόπιοι ψηφοφόροι και δεν θέλουν με κανένα τρόπο να ψηφίσουν τον συνδυασμό Κουκούλη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.

Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ , ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΤΕΠΟΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.


Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΝΤΕΝΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι, παρότι βαμμένος Κουκουλικός, βρίσκω την ανάρτησή σου ευφυέστατη! Τι να πω! πραγματικά πανέξυπνη και με πολύ χιούμορ!

Βέβαια διαφωνώ με την εκτίμηση που κάνεις στο τέλος. Σου θυμίζω ότι υπάρχουν πια πολλοί ψηφοφόροι Παρασκευάδες και μη αυτόχθονες Αιγινήτες που έχουν μεταφέρει τα εκλογικά τους δικαιώματα εδώ. Σε αυτούς φαντάζομαι πως απευθύνονται οι ψηφοφόροι που αναφέρεις. Βέβαια κάποιος που ζει 35 χρόνια στην Αίγινα εξ επιλογής είναι ίσως εξίσου Αιγινήτης με κάποιον που γεννήθηκε εδώ!

Πάντως για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την έξυπνη ανάρτηση!

astrampsychos

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν κοιμάται σήμερα ο Σάκης? Μήπως μετάνιωσε που επέστρεψε το χρίσμα? Διαβάστε στο aiginafirst:

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/11/04/xemblokarisan-ta-megala-erga/

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα δεν εχετε να ασχολειθειτε με τιποτα αλλο στο στρατεπεδο σας? τοσες γυναικες εχετε στον συνδιασμο σας. ο σακης σημερα θα πει μεγαλες αληθειες και θα ταπωσει τον κουκουλη.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να πείσει ο Σακκιώτης για την αποχέτευση?
Νέα ανάρτηση στο aeginafirst

http://aeginafirst.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Οι ξενοφοβικοί είναι κρυπτοφασίστες. Αυτοί που διάλεξαν την Αίγινα για κατοικία τους, απόδειξαν με την πράξη τους ότι την αγαπούν. Δεν μπορώ να πώ το ίδιο για όλουες τους Αιγινήτες!