Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;


Δεν μπορούμε να κλείσουμε την παραλιακή οδό γιατί ο Αλυφαντής και 2-3 ακόμα πήραν τριαξονικά φορτηγά. Δηλαδή αυτοί καθορίζουν την αισθητική της πόλης, ρυθμίζουν το κυκλοφοριακό κι ένα σωρό άλλα πράγματα που έχουν σχέση με την ζωή και την εξέλιξη στο νησί μας.
Επειδή λοιπόν ορισμένοι επαγγελματίες της παραλίας  δεν θέλουν να προχωρήσει το λιμάνι στο Λεόντι, μη χάσουν την πελατεία του τουριστικού,  φτιάχνουν κυματοθραύστη στην υπάρχουσα λιμενική προβλήτα που θα διαιωνίσει το πρόβλημα, με σύμμαχο το Λιμενικό Ταμείο.
Ξεκίνησαν οι καταστηματάρχες και φτιάχνουν θερμοκήπια στα πεζοδρόμια καταλύοντας  κάθε έννοια δημοτικής πεζοδρόμησης. Στην ουσία έφτιαξαν ένα δημοτικό κατάστημα και ο Δήμαρχος με τον Βάρτζαλη τους χειροκροτάνε.
Μας χαρίζει κάποιος ένα έργο, στην προκειμένη περίπτωση μια πόρτα, δεν ρωτάμε κανένα και το εγκαθιστούμε με φασιστικό τρόπο στο κεντρικό λιμάνι. Αλήθεια μήπως θα κάνει κανένας μήνυση!
Πάνε συγκεκριμένα άτομα και μπαζώνουν την περιοχή του Φάρου και το θέμα σκεπάζεται χωρίς να αποδοθούν ευθύνες σε κανέναν.
Με λίγα λόγια ότι θέλει κάνει ο καθένας και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα άτομα εκείνα που θα βαρύνουν την πλάστιγγα από τη μεριά που είναι το συμφέρον του νησιού. Ο απλός πολίτης συνεχίζει μέχρι σήμερα να αναρωτιέται «ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Θα βρεθεί Δήμαρχος που θα κοιτάξει το μέλλον του νησιού και όχι την επανεκλογή του;» Ιδωμεν

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος;

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΟΡΚΟΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

Ανώνυμος είπε...

τι δουλειά θελουν οι ορκωτοι λογιστες με τα θερμοκηπια στη παραλια;
Δεν είδατε τι ειπε ο Βαρτζαλης στο Αιγιναπορταλ για το λιμανι;
Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν γκρεμίζουν το σύμβολο του φασισμού στο λιμάνι; Θέλω απάντηση από το διαχειριστή! Ο κ. Βάρτζελης έκανε την καταγγελία, η Αρχαιολογία απάντησε και τώρα είναι πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Για πόσον καιρό ακόμα θα βλέπουμε το σύμβολο του φασισμού στο λιμάνι; Θέλουμε το άγαλμα του ναυτικού, όπως είπε ο πρόεδρός μας. Υποστήριξε το δήμαρχο στις εκλογές, έβαλε και την κόρη του σε επιτροπή. Δεν θα του κάνει το χατήρι ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε διαχειριστή (λέγε με Άκη) οι επαγγελματίες "φτιάχνουν κυματοθραύστη"; Δεν υπήρξε ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου; Αν είναι έτσι, γιατί δεν ρωτάτε ευθέως ποιά είναι τώρα η θέση της δημοτικής αρχής και του Λιμενικού Ταμείου; Ψήφισαν ΝΑΙ και τώρα τα φορτώνουμε στους κακούς επαγγελματίες;

Ανώνυμος είπε...

Γεγονός είναι ότι πέντε καφετζήδες της παραλίας με τον έναν ή τον άλλα τρόπο διαφεντεύουν την Αίγινα.Η Αιγινα για τους "αφέντες" του τόπου αρχίζει απο του Βογιατζή και τελειώνει στο γήπεδο.Γιαυτό δεν εχουμε λιμάνι,γιαυτό δεν εχουμε δρόμους.Ολλα σχεδιάζωνται σύμφωνα με τα συμφέροντα τεσσάρων τυχαίων επαγγελματιών.Το λεγώμενο κλάμπ της παραλίας.Αντε περαστικά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ανάμεσα σ' αυτούς είναι ο Σκλάβαινας; Ο 4:59, αφού ξέρει τόσα πολλά, πρέπει να το ξέρει κι' αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτε απ' αυτά. Ο 4:59 είναι ένας απ' αυτούς που κουμαντάρουν το blog και γράφει ό,τι τούρχεται, για να φαίνεται ότι υπάρχει κίμηση. Τώρα μας ε΄πε ένα παραμύθι του 1960.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ας πάψουμε να παριστάνουμε τους στουρθοκάμηλους.Αυτή ειναι η αλήθεια.Μια ομάδα τρωκτικών,προσκολάτε στα αλλα τρωκτικά-(πολιτικούς,τοπικούς αρχοντες) και ολλοι μαζί ετοιμάζουν το παιχνίδη της μάσας.Ενα παράδειγμα,καθοριστικό για την ανάπτυξη του τόπου,ειναι και η θέση που φτιαχτηκε το ήμιτελές λιμάνι της Αιγινας απο τον Καψάλη.Οι ύπεύθυνες φωνές έλεγαν οτι, η σωστή θέση ειναι μπροστά απο το γήπεδο,ετσι θα λυνόταν και το κυκλοφοριακό.Τα τρωκτικά ομως το ηθελαν μπροστά στα μαγαζιά τους.Αυτή ειναι η αλήθεια.Πονάει βέβαια αλλά ειναι η αλήθεια.Το αποτέλεσμα το βλέπουν οσοι βέβαια θέλουν να δουν.Οι στουρθοκάμηλοι φιλοσοφούν βλακοδώς στα τεμπελάδικα της παραλίας.Ως πότε ομως;Τα λουριά σφίγγουν.Οσο για την επισκεψιμότιτα του blog,θα σου ελεγα που την γράφω...Αντε περαστικά μας,για άλλη μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

Το 2ον Δημοτικο Συμβουλιο μαθενουμε θα γινει την δευτερα 31 Γεναρη , όμως αυτή την φορα δεν δόθηκαν τα θεματα στην δημοσιοτητα ( ΑΙΓΙΝΑ ΠΟΡΤΑΛ η ΑΛΛΟ ) υπαρχει καποιος λογος ? αμελεια ? Είναι χρήσιμο να προδημοσιεύονται στα ηλεκρονικα μεσα ενημερωσης, διοτι ετσι οι πολιτες μαθενουν τι γινεται και αν καποιο θεμα τους αφορα εχουν την δυνατοτητα να παρεμβουν στο εκαστοτε δημοτικο συμβουλιο. Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Άρα τα τρωκτικά που προσκολώνται στα τρωκτικά αποφάσισαν ομόφωνα στο δημοτικό συμβούλιο να γίνει κυματοθραύστης, εμείς όλοι δεν το έχουμε καταλάβει και σχολιάζουμε βλακωδώς στα καφενεία και στα blogs. Η συντέλεια του κόσμου πότε θα γίνει; Τα τρωκτικά θα επιζήσουν; Το 2012 ίσως;

Ανώνυμος είπε...

Θα ελεγα να ψάξης στα πρακτικά του Δημοτικού συμβουλίου,που πήρε την "ομόφωνη" άπόφαση από ποιούς πάρθηκε "ομόφωνα" και τότε μου απαντάς με εξυπναδούλα πάλι.Εκ των προτέρων και πάλι περαστικά μας,για τον τρόπο που παρουσιάζωνται "ομόφωνες" οι άποφάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος κατάλαβε τι εννοεί ο αποπάνω, ας μας το εξηγήσει!

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβης θα πρέπει να βγάλης το κεφάλι απο την αμμο.

Ανώνυμος είπε...

9.20 μπραβο ειναι ετσι οπως τα λες