Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Την έδεσαν… και την έκλεψαν

Την Τρίτη το πρωί στις 10 ένας άγνωστος με στολή αστυνομικού κτύπησε την πόρτα του περιπτέρου στον ναό της Αφαίας και ανέφερε στην ιδιοκτήτρια ότι έχει ένταλμα. Αφού ο άγνωστος διαπίστωσε ότι η ιδιοκτήτρια ήταν μόνη έκανε νόημα και μπήκαν μέσα και άλλοι δυο που είχαν καλύψει το πρόσωπο τους με κουκούλα.
Την έδεσαν την ιδιοκτήτρια, την μετέφεραν στο σπίτι της που είναι κάτω από το περίπτερο, την απείλησαν με μαχαίρι και της ζήτησαν τα χρήματα. Επεσε και λίγο ξύλο και με την απειλή του μαχαιριού κατάφεραν να της αποσπάσουν γύρω στα 200.000 ευρώ που διατηρούσε η ιδιοκτήτρια σε διάφορα μέρη του σπιτιού.
Το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι το μεγάλο χρηματικό ποσό που φύλαγε στο σπίτι της επηρεασμένη ίσως και από την οικονομική κρίση. Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι τώρα και στο νησί της Αίγινας μπορούν να διαδραματιστούν τέτοιες σκηνές που μόνο στην τηλεόραση βλέπαμε. Το τρίτο ερώτημα είναι αν οι δράστες είναι ντόπιοι ή ξενόφερτοι.
Περιμένουμε όλοι με ενδιαφέρον τις κινήσεις της Αστυνομίας στη διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Αγίας Μαρίνας και έχει τρομοκρατήσει ολόκληρο το νησί.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Στον Πειραιά βγήκε ο νέος Δήμαρχος με την Δημοτική Ασυνομία να κυνηγήσει το παράνομο παραεμπόριο. Εδώ τι κάνουν;

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε 10:06, διάλογο με τα τσακάλια πας ν' ανοίξεις;

Ανώνυμος είπε...

Δεν θυμάμαι 10:06 να σε έχω βάλει τράγο στο κοπάδι μου. Είμαι ελεύθερος πολίτης και εκφράζομαι όπως γουστάρω. Αν σε ενοχλεί το μπλοκ γιατί μπαινοβγαίνεις; Σου φεύγουν τα γίδια από το μαντρί;

Ανώνυμος είπε...

Τόχουμε πει από καιρό ότι αυτός που γράφει το μπλόγκ γραφει και τα σχόλια. Δεν καταλαβαίνει πόσο φαίνεται; Αλλά αφού δεν μπαίνει κανείς, τι τον νοιάζει;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, σας έχω μια έκπληξη αύριο το πρωί. Κάντε λίγο υπομονή και θα ξημερώσει
Ερρίκος

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΔΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ;
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Oi κουκουλικοί ψαχνουν στα κτηρια κοντα στη Εφορά να βρουν στέγη. Δεν καταλαβαν ακόμα οτι ο κοσμος τους εκλεισε την εξοπορτα; Οτι αυτο το σχημα εληξε και παμε γι αλλα..
νετ

Ανώνυμος είπε...

Το ανέκδοτο της χρονιάς ξέρετε ποιο θα είναι; Πόσο είναι το χρέος σήμερα; Γιατί εκτός από τα δηλωμένα 12 εκατομυριάκια, άρχισαν τώρα να σκάνε και τα αδήλωτα που κάθε μέρα πάνε τ'αψήλου. Δύο μέρες πρι την πρωτοχρονιά ήτανε 1,830. Τώρα ακούω ότι φτάσανε τα δύο. Είναι από αυτά που μας χαρίζανε από τους ...μισθούς τους.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα παραδόθηκαν τα βιβλία της ΚΕΔΑ στο μικροσκόπιο του οικονομολόγου που έχει σύμβουλο ο Σακκιώτης. Ο αντιπρόεδρος που τα πήγαινε είχε ιδρώσει λες και τα πήγαινε στο ΣΔΟΕ. Στην αναμονή λοιπόν!
Ερρίκος

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Βιβλία δεν πήγε ο Νίκος,γιατί απλά δεν κρατούσαν,πιστή στην χρηστή Διοίκηση της παρεούλας.Οταν ρωτήθηκε από τον άναυδο οίκονομολόγο,γιατί δεν κρατούσαν βιβλία,η απάντηση του πρώην αντιπροέδρου της ΚΕΔΑ,ηταν:Γιαυτό βγήκατε εσείς,για να τα κάνεται καλύτερα.Θαυμάστε υπευθυνότητα,από τον υπεύθυνο των οικονομοκών της Διοίκησης Κουκούλη.Τελικά θα πρέπει να εκδόσουν ένα βιβλίο με τους κανόνες της χρηστής Διοίκηση Κουκούλη.Τέτοια πράγματα δεν πρέπει να χάνωνται.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εμαθα ότι τα παραλιακά μαγαζιά θέλουν να καταργήσουν την νησίδα του δρόμου. Και ξέρετε γιατί; Διότι δεν μπορεί να παρκάρει αυτοκίνητο παράπλευρα του πεζοδρομίου για να εξυπηρετήσει τα καταστήματα. Αφού λοιπόν πέτυχαν την επέκταση των πεζοδρομίων, (για να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα) τώρα ζητούν την κατάργηση της νησίδας για να μπορούν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα.
Ελεος....

Ανώνυμος είπε...

Διάλογος και απολογία για τις φήμες που διοχετεύουν συνεχώς οι διαχειριστές, παριστάνοντας τους σχολιαστές; Γιατί "τσιμπάτε" και ασχολείστε; Ό,τι και να πείτε, θα στραφεί εναντίον σας! Αφήστε τους να βράζουν στο ζουμί τους!
Το μποϊκοτάζ στο δίδυμο αδελφάκι αυτού του blog πέτυχε και τώρα θέλουν να το μεταφέρουν εδώ. Μία φήμη θα διαψεύδεις, δέκα θα βγάζουν, το έργο το έχουμε δει πολλές φορές. Αφήστε τους μόνους τους, είναι η μόνη ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οτι η ΚΕΔΑ, δεν τηρούσε βιβλία ειναι φήμη;

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα μίλησε ο Δήμαρχος στουςεργαζόμενους του Δήμου και όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι. Τους προηγούμενους ρε παιδάκι μου δεν μπορούσες να τους πλησιάσεις. Με αυτούς μπορείς να μιλήσεις, να σε ακούσουν, άλλο πράγμα ρε παιδί μου.

Ανώνυμος είπε...

Ενας "κουκουλικός" επιχειρηματίας προσπαθεί να μαζέψει υπογραφές για να διατηρήσει τη Σπ Ρόδη κλειστή. Εδώ ψάχνουν τον πελάτη με το ματοκιάλι και ο άλλος ζητάει τον δρόμο κλειστό!! ΚΑι επειδή μαζεύει υπογραφές νομίζει ότι θα διαμορφώσει και την πολιτική θέση της νέας Διοίκησης του Δήμου. Ας γελάσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντύπωση ότι οι σχολιαστές χαλάνε τα μπλοκ. Πρέπει με ηρεμία να σχολιάζουμε χωρίς να θίγουμε πρόσωπα και ομάδες προσώπων. Πολιτικές, πρακτικές να σχολιάζονται. Κρίσεις και απόψεις ναι αλλά ποτέ ύβρεις.

Ανώνυμος είπε...

Μαθαίνω ότι ο οικονομολόγος του Δήμου έχει κάνει φύλο και φτερό όλα τα οικονομικά τερτίπια του Δήμου και σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα χρήσης. Ερωτώ όμως μήπως είναι καλύτερο να μπουν ελεγκτές του Υπουργείου ώστε να μην αμφισβητηθούν;