Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Σημάδια καλού ξεκινήματος


Κυκλοφόρησε κάπως καθυστερημένα το ΦΕΚ με επιθετικό ύφος στη νέα Διοίκηση του Δήμου κατηγορώντας για  αλαζονικές τάσεις μερίδα στελεχών της. Εάν είναι δυνατόν μέσα σε 20 ημέρες, κυριολεκτικά χωρίς εξουσία, να αποκτήσουν αυτό το κατηγόριο. Φαίνεται ότι ξέχασαν οι υποστηρικτές της αλαζονικής εξουσίας επί τετραετίαν τα κατορθώματα των μελών της προηγούμενης Διοίκησης.

Βγήκαν και οι επιτροπές που θα διοικήσουν τα δυο μεγάλα νομικά πρόσωπα του Δήμου, το Λιμενικό Ταμείο και τη ΚΕΔΑ. Στο Λιμενικό Ταμείο πρόεδρος ο Βάρτζελης και μεταξύ των μελών ο γιατρός κ. Γρηγορόπουλος, ο Δήμαρχος Αγκιστρίου, ο Λιμενάρχης, η οικονομολόγος Αικατερίνη Κανελλά, η πρώην διευθύντρια του ΛΤ κ. Αικατερίνη Αλυφαντή, ο κ. Κρεούζης Γιάννης σχετικός με το θέμα κ.ά. Βλέπουμε ότι τα νέα μέλη είναι διαλεγμένα αξιοκρατικά, έχουν γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο το οποίο καλούνται να υπηρετήσουν και νομίζω ότι θα πάνε καλά.
Στην ΚΕΔΑ πρόεδρος αναλαμβάνει ο μέχρι χτές πρόεδρος του Μεσαγρού Τζίτζης Νικόλαος. Και εδώ υπάρχουν αξιόλογα άτομα που πλαισιώνουν τον πρόεδρο στην νέα Διοίκηση. Αναφέρω τον κ. Μουσουλέα πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου, τον κ. Γαλάνη Κώστα πρόεδρο του Λαογραφικού, τον κ. Μπήτρο πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης και άλλους νέους ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στην πολιτιστική ζωή του νησιού.
Είναι σημάδια ενός καλού ξεκινήματος του νέου Δημάρχου και των συνεργατών του και να ευχηθώ με τον ίδιο τρόπο να συνεχίσουν τη θητεία τους.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξακολουθεί η "καθυστερημένη" ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ να είναι ΦΕΚ; Πολύ ενδιαφέρον θα έχει!!! Και τα λέει αυτά το πολύ συχνό μπλόγκ, που αλλάζει ανάρτηση μετά από 8 μέρες αλλά αμέσως μετά την κυκλοφορία της!!! Πήγα λοιπόν κι' εγώ (καλά που μου το θύμισες) και την πήρα. Και είδα το κύριο άρθρο της που έλεγε στο δήμαρχο να τραβήξει σε κάποιους τα λουριά. Κακό ε;

Ανώνυμος είπε...

Αμα διαβάζεις στην αρχή "κυκλοφόρησε το ΦΕΚ", παίρνεις τη συνέχεια στα σοβαρά;

Ανώνυμος είπε...

Οχι, δεν διάβασες καλά ρε φίλε. Μιλάει για αλαζονεία που έπασχε η ηγετική ομάδα Κουκούλη ολόκληρη την τετραετία. Και δεν μπορεί αυτός να μιλάει για αλαζονεία όταν έχουν περάσει μόλις 18 ημέρες!!
Να διβάζεις αυτά που γράφουν σωστά.

Ανώνυμος είπε...

Τα δυο ΜΠΛΟΓΚ των Θυροφυλακων (του Χοντρου ντε και του αλλου) συντονισμενα αψογα για το καλο ξεκινημα του Δ.Σ . και ετοιμα να προστατευσουν την Νεα Διοικηση από το κουκουλικο ΦΕΚ η αλλοιως την Παλια εποχη . Ρε συντροφια δεν βλεπετε το Γκοτση που ξεσκισε τον Σακη (ευτυχως υπαρχει το Αιγινα πορταλ Βιντεο για τους δύσπιστους ) και τι δεν είπε ..για το συγγενολόι του Δημαρχου στο ΔΛΤ , για το μπερδεμα με την Αντιδημαρχια Φιλλιπα και ΚΕΔΑ που εχουν το ιδιο αντικειμενο και ποιος θα κανει κουμαντο ? για την προμηθεια 600.000 κμ νερου από γεωτρήσεις που το βαφτισανε ‘ΠΟΣΙΜΟ’ .. ΚΛΠ ταπε ψύχραιμα ανετα και ο Δημαρχος εχασε το χρωμα του συγχύστηκε και μπερδεψε τα λογια του . Αντε και καλη αρχη . ΑΚ

Ανώνυμος είπε...

Αφου βλέπεις το Αίγινα Πορτάλ γιατί δεν κυτάζεις τα βίντεο της περασμένης χρονιάς να διαπιστώσεις αν ο Γκότσης ξέσκισε τον Κουκούλη; Αυτός είναι ο Γκότσης και χτες και σήμερα. Τώρα αν είσαι νέος είσαι δικαιολογημένος, αν όχι θα έχεις πάθει πάρκινσον καιθα ξεχνάς εύκολα. Πήγαινε σε κανένα γιατρό και άσε το μπλοκ για πιο υγιείς.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε υβριστη 11.14 αν καταλαβες τωρα πλεον η Νεα Διοικηση κρινεται εκτος και αν εσυ εχεις μεινει παρελθον οποτε μαλλον εσυ χρειαζεσαι Γιατρο . Γιατην ταμπακερα δηλ. την ουσια των διαπιστωσεων Γκοτση εχεις καποιο σχολιο ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 9:05 Οταν γράφεις "ο γκότσης ξέσκισε τον Σάκη" δεν είσαι υβριστής; Ετσι σου απα΄ντησα και εγώ ΄΄οταν ο Γκότσης ξέσκιζε τον Κουκούλη. Για την ταμπακέρα λοιπόν ο Γκότσης ήθελε να δείξει στον γιατρό και στους υπόλοιπους ποιός είναι ο αρχηγός. Δες ξανά το βίντεο να καταλάβεις ποιοί μασήσανε και ποιοί όχι.

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ Ο ΣΑΚΗΣ. ΟΧΙ, Ο ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ ΔΙΟΙΚΕΙ. Ο ΣΑΚΙΟΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΡΤΖΕΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΙΟΤΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ; ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ Η Κ. ΒΑΡΤΖΕΛΗ