Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Το νέο Προεδρείο

Ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους μας, παρουσιάζω για σχολιασμό την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής και τις δημαιρεσίες που έγιναν την επομένη ημέρα.
Την πρωτοχρονιά εγκαταστάθηκε η νέα Δημοτική Αρχή παρουσία πολυάριθμων κατοίκων στο Δημαρχείο της πόλης. Εκπληξη η απουσία των συμβούλων της δημοτικής παράταξης του απελθόντος δημάρχου Παναγιώτη Κουκούλη.
Την επομένη, 2 του μηνός συνεδρίασε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο όπου εξέλεξε το Προεδρείο που αποτελείται από τον Πετρίτη Πέτρο ως Πρόεδρο, τον Λαμπαδάριο Στυλιανό ως αντιπρόεδρο και τον Νικολούζο Εμμανουήλ ως Γραμματέα.  Και οι τρείς ψηφίστηκαν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις πλην του Κοττάκη (ΚΚΕ) που πρέπει να έριξε λευκό. Εντύπωση προκάλεσε και εδώ ότι δεν βρέθηκε κανείς από τους 4 της ελάσσονος μειοψηφίας του κ. Κουκούλη να προταθεί για τη θέση του Γραμματέα.
Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία Τζίτζης Νικόλαος, Κρεούζης Αναστάσιος, Μαράκης Χαράλαμπος και Κανελλά Αικατερίνη. Από την μείζονα μειοψηφία ο Γκότσης Τρύφων και από την ελάσσονα μειοψηφία ο Πτερούδης Νικόλαος.
Στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν από την πλειοψηφία Οικονόμου Νικόλαος, Μαρμαρινός Παναγιώτης, Καλαφάτης Δημήτριος και Μπέσης Ηλίας. Από την μείζονα μειοψηφία ο Πάλλης Ελευθέριος και Μούρτζης Αντώνιος. Και εδώ η παράταξη του Κουκούλη δεν πρότεινε εκπρόσωπο της.
Ενδιάμεσα συζητήθηκε και το χρέος του Συμβούλου της πλειοψηφίας Παντέλαρου Σάκη προς τον Δήμο και ο τρόπος που θα ακολουθηθεί για την έκπτωση του.
Αναμένοντας τον ορισμό των αντιδημάρχων που θα είναι ο Κουκούλης Νεκτάριος, Μουτσάτσος Παναγιώτης και Τζίτζης Φίλιππος πήραμε ένα μικρό δείγμα των δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΙΑ. ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ.
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ.
ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ, ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ, ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ.
ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να μάθουμε γιατί ο Μπέσης δεν δέχτηκε να γίνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου;
ερρικος

Ανώνυμος είπε...

Τα σαπρόφυτα,που αναπτύχθηκαν ,με την ανοχή της προϊγούμενης διοίκησης,κραυγάζουν με αγωνία,αλλά τώρα πιά,δεν υπαρχει πρόσφορο εδαφος,να παρασιτίσουν.Για λίγο ακόμα θα υπομείνουμε τις κραυγές τους.Το μέλλον τους είναι προγεγραμμένο.Εχουν αρχίσει τα πρώτα σημάδια της αυτοδιάσπασης.Και για να το πούμε ποιό λαϊκά.Οταν ψωφάει ο γάϊδαρος γκαρίζει.

Ανώνυμος είπε...

Τσακωθείτε μόνοι σας, μεταξύ σας. Ή μηπως τσακώνεται κάποιος με τον εαυτό του;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 9:45
Γιατί φαίνεται ότι έχει το "γνώθι σαυτόν"!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στο Σακκιωτη και στο Γρηγοροπουλο που επελεξαν δυο νεα παιδια για τη Προεδρια και την Αντιπροεδρια. Ο Κουκουλης σεβομενος, οπως παντα, τους θεσμους δεν προτεινε ουτε καν Γραμματεα, που δικαιουτο. Ουτε ηταν στην παραδοση παραλαβη ηταν. Για να ξερει ο κοσμος ποιοι μας διοικουσαν 4 χρονια!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφελή που μπήκες στο blog, τι άλλο από σχόλια για τον Κουκούλη περίμενες να βρεις; Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής τους, άγνωστο ποιά θα είναι η αμοιβή τους (ιδεολόγοι δεν φαίνονται να είναι).
Τι θέλεις και σερφάρεις σε τέτοιες ξέρες; Παράτα τους, όπως βλέπεις ούτε έναν πελάτη δεν έχουν καταφέρει να σταυρώσουν...

Ανώνυμος είπε...

Από τον Κουκούλη περιμένει συναίνεση ο Σάκης αλλά από τον Γρηγορόπουλο θάρθει. Φαίνεται ότι και οι 4 του Κουκούλη βαριούνται ή μάλλον δεν μπορούν χωρίς εξουσία και σε λίγο θα αποχωρήσουν προς όφελος ΟΛΩΝ.
ερρικος

Ανώνυμος είπε...

Η επαλήθευση του 6:23 ήρθε μετά από 8 λεπτά! Mπράβο διαχειριστή και μοναδικέ σχολιαστή του blog!

Ανώνυμος είπε...

ama ta exete xamena diabaste ta blog kai mh ta sxoliazete giati grafete koytamares

Ανώνυμος είπε...

Συναίνεση ζητούν οι Κουκουλικοί. Γιατί άραγε; Φοβούνται τίποτα;
Νομμίζω ότι σύντομα θα μάθουμε την αλήθεια και ο κάθε κατεργάρης θα πάει εκεί που του αξίζει
νετ

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ξερει κανείς να με πληροφορήσει τι θα κανει τώρα ο Παπαδόπουλος χωρίς εξουσία;

Ανώνυμος είπε...

O 6:23 ήξερε καλά τι έλεγε...