Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η δική σου άποψη…


Αν κοιτάξει κανείς το μανιφέστο των bloggers θα διαπιστώσει ότι το blog είναι ένας ανεμπόδιστος διάλογος, μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία και επικοινωνία ανάμεσα στους πολίτες.
Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger. Δεν είναι η ανωνυμία της συκοφάντησης, των εκβιασμών, των ύβρεων και των απειλών όπως θέλουν κάποιοι να αποδώσουν στους bloggers, είναι η ανωνυμία που τίθεται ως ασπίδα στις πιέσεις για σιωπή, για έλεγχο της ελευθερίας σκέψης & έκφρασης αλλά και διακίνησης των πληροφοριών.
Στα πλαίσια αυτά το παρόν blog είναι ελεύθερο σε κάθε πολίτη να γράψει την άποψη του για θέμα κοινού ενδιαφέροντος με ή χωρίς ψευδώνυμο. Δεν πρόκειται να γίνει έλεγχος της διεύθυνσης του αποστολέα παρά μόνο αν το κείμενο παραβιάζει ή όχι τις διατάξεις του νόμου. Αν το κείμενο δεν περιέχει συκοφαντίες και ύβρεις και η δημοσίευση του προσφέρεται για ενημέρωση και διάλογο.
Τώρα στείλε και εσύ την άποψη σου στη διεύθυνση newaigina@gmail.com και κάνε αυτό το blog δικό σου.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία, ηθικά κι' αγγελικά πλασμένα, τα λόγια σου κ. διαχειριστή. Μπορείς όμως να μας εξηγήσεις γιατί τα blogs κατακλύζονται από χούλιγκανς, υβριστές και συκοφάντες; Έχεις δει να αναπτύσσεται συχνά διάλογος, αντιπαραθέσεις με επιχειρήματα, προτάσεις;
Δύο είναι οι λόγοι: Ο ένας είναι το ότι τα blogs είναι στρατευμένα και δίνουν με τις αναρτήσεις τους έδαφος στους χούλιγκανς. Ο δεύτερος είναι ότι δεν επεμβαίνουν "να κόψουν το βήχα" στους υβριστές και συκοφάντες, διαγράφοντας τα σχόλιά τους. Όταν οι δύο λόγοι συνυπάρχουν, παρατηρείται το φαινόμενο των blogs ττης Αίγινας.
Είδαμε τις τελευταίες μέρες, για μιά ακόμα φορά, το διασυρμό ενός ανθρώπου και του νεκρού αδελφού του, δηλ. φαινόμενα κανιβαλισμού. Μετά από τρεις μέρες, ο/οι υπεύθυνοι του blog ζήτησαν συγγνώμη γιατί έλειπαν και δεν είδαν τα σχόλια!
Θέμα προς διερεύνηση είναι και το εξής: Γιατί επί ενάμιση μήνα μετά τις εκλογές τρία blogs ασχολούνται μόνο με τον πρώην δήμαρχο και -όπως καταλαβαίνω- θα συνεχίσουν για καιρό να τον έχουν ως κύριο θέμα τους; Οι διαχειριστές και οι σχολιαστές των αναρτήσεων πνίγονται από το δίκιο τους, γιατί οι προηγούμενοι έφεραν συμφορές;
Κάτι τέτοιο λέει ένας από τους τελευταίους σχολιαστές της προηγούμενης ανάρτησης (πιθανώς ο ίδιος ο διαχειριστής): Τους φωνάζαμε, μας λέει, αλλά αυτοί δεν μας άκουγαν. Παράλειψε μόνο να μας πει τι τους φώναζαν. Να μας πει ποιά θέματα τα χειρίζονταν λάθος. Να υπάρξει έτσι ένας διάλογος.
Αυτό είναι το καίριο σημείο. Τα blogs ποτέ δεν άνοιξαν σωστό διάλογο. Ήσαν κραυγαλέα μεροληπτικά, συκοφαντικά και έτσι έδωσαν το έναυσμα στους χούλιγκανς να εισβάλλουν. Ποιός θα πιστέψει ότι δεν το κάνατε επίτηδες; Ειδικά μετά την κυνική σας ομολογία ότι στις εκλογές αλλάξατε στρατόπεδο για να βοηθήσετε πρόσκαιρα τον κ. Γρηγορόπουλο;

Ανώνυμος είπε...

Δε στέλνω την άποψή μου στη διεύθυνση που λέει το μπλογκ αλλά τη λέω εδώ. Τι περιμένουν οι δημότες από τη νέα δημοτική αρχή, αφού δεν το έκαναν όλοι οι προηγούμενοι;
Ας πάρει ο καθένας ένα κωδικό και να λέει την άποψή του (για να υπάρχει δυνατότητα κριτικής). Εγώ π.χ. παίρνω τον κωδικό 29/12/2010 Νο 2.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις λάθος 1:27 και είσαι και ξενύχτης. Πας να τους δώσεις τροφή; Το μόνο που τους αξίζει είναι ούτε καν να επισκέπτεσαι τα μπλογκ, γιατί έχουν ένα μετρητή και λένε : μας επισκέφτηκαν δέκα, είκοσι, άρα αξίζει να συνεχίζουμε.
Αφήστε τους να δηλητηριαστούν μόνοι τους. Μόνο περιφρόνηση αξίζει στα τρια άθλια blogs.
Από δω και πέρα ούτε καν επίσκεψη!

Ανώνυμος είπε...

Ναι οπως τα λες είναι,9:49.Καμία επίσκεψη στα αθλοια αυτά blog,που τόλμησαν να σηκώσουν ανάστημα στο μονοπώλειο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.Περιφρονήστε τα.Μόνο στο Aegina first επίσκεψη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12:33.
Αισθάνωμαι μια πίκρα να βγαίνει από το μανιφέστο που ανάρτησες στο blog.Ισως αυτό το συναίσθημα ,να μην σε αφήνει να κατανοήσεις αυτά που διαβάζεις,με αποτέλεσμα να παρανοείς ορισμένα πράγματα.Δεν ασχολούμαστε με το ατομο Παναγιώτη Κουκούλη,ο οποίος ομολογώ μου ειναι πολυ συμπαθής.Περιγράψαμε και κατακρίναμε τον τρόπο,που χειρίστηκαν τα κοινά,αυτοί που με την ψήφο των Αιγινητών,ανέλαβαν την υποχρέωση να ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ την επιχείρηση ΑΙΓΙΝΑ.Αλλά μάλλον κατάλαβαν λάθος.Νόμισαν οτι το μαγαζί ειναι δικό τους και μπορούν να κάνουν οτι γουστάρουν.Το οτι γουστάρω λοιπόν,εχει και το κόστος.Αυτό πληρώνουν τώρα.Την ανυπακοή και τον ετσιθελισμό.Ο Δήμαρχος χρεώνεται με τις λάθος επιλογές του.Επαναλαμβάνω ο Δήμαρχος,οχι ο Παναγιώτης Κουκούλης.Το να γράψουμε για τους παρατρεχάμενους,που εκμεταλεύτηκαν την ανοχή του Δημάρχου,δεν εχει νόημα .Για τους καινούργιους που αναλαμβάνουν,να εισαστε βέβαιοι, οτι δεν θα τους χαριστούμε,εαν και εφόσον....
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

11.12 το aegina first σας στέλνει και επισκέπτες μέσα από τα link οπότε μη μιλάς

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!! ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ.
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χ... ΓΙΑ ΤΟ AEGINAFIRST. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΡΕΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μην απαντάτε,στα σχόλια.Το μόνο αξιόλογο blog ειναι το Aigina first.Εκεί ολες οι αλήθειες και στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.Πρότυπα ηθους.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι το μπλοκ πρέπει να δίνει πληροφορίες και γεγονότα τα οποία εμείς μπορούμε να σχολιάσουμε. Ακόμα και κρίσεις από τη σκοπιά του διαχειριστή. Βλέπω όμως ότι ΄γίνεται ένα βήμα το οποίο δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορεί να συμβεί. Δηλαδή να στείλω για δημοσίευση τη δικιά μου την κρίση. Θα έχει ενδιαφέρον...
νετ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ. ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ.
Μ Η Ν Α Π Α Ν Τ Α Τ Ε !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε να μην απαντάμε κι εσύ τρέχεις πρώτος και γράφεις. Γιατί παρακολουθείς τα μπλοκ; Μήπως είσαι λαμόγιο και δεν θέλεις να υπάρχουν τα μπλοκ για να προωθήσεις το δικό σου; Νομίζω ότι σε καταλάβαμε
νετ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ νετ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG.
το λαμόγιο σου!

Aristophanes of Aegina είπε...

10 προτάσεις για ένα βιώσιμο και αποτελεσματικό μοντέλο διαχείρισης των απορριμμάτων στο νησί μας

- Ποιά είναι η βέλτιστη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αίγινα ;
- το μοντέλο της πρόληψης, επαναχρησιμοποίησης, ανακύκλωσης και κομποστοποίησης!

1. Πρόληψη: Μέτρα και δράσεις για την παραγωγή όλο και λιγότερων σκουπιδιών που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε πολλές χώρες. Π.χ.: Να ισχύσει η αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει». Να μην πληρώνουμε δημοτικά τέλη ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας μας αλλά ανάλογα με την ποσότητα των σκουπιδιών που παράγουμε. Αντίστοιχα οικονομικά κίνητρα στους Δήμους για να στραφούν στην ανακύκλωση και την κομποστοποίηση αντί να τα θάβουν στις χωματερές. Μέτρα από την πολιτεία για την ελαχιστοποίηση της άχρηστης συσκευασίας στα προϊόντα, επανεξέταση του παραγωγικού μοντέλου, υιοθέτηση από τους πολίτες φιλοπεριβαλλοντικών καταναλωτικών τρόπων συμπεριφοράς και αγορών.

2. Επαναχρησιμοποίηση: Όχι μόνο των συσκευασιών αναψυκτικών, νερού και μπύρας, αλλά και σε πολλά άλλα προϊόντα. Μέτρα από την πολιτεία, την τοπική αυτοδιοίκηση και τον ιδιωτικό τομέα για τη δημιουργία υποδομών επαναχρησιμοποίησης συσκευών, επίπλων, ρούχων κ.ά., που συμβάλουν στη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας.

3. Οικιακή κομποστοποίηση: Τα περισσότερα νοικοκυριά μπορούν με ένα ειδικό κάδο να παράγουν κομπόστ (λίπασμα) από τα οικιακά οργανικά τους που αποτελούν το 35%-50% των απορριμμάτων και που θα αξιοποιούν στον κήπο ή σε φυτά του μπαλκονιού τους. Μεγάλης κλίμακας προγράμματα οικιακής και δημοτικής κομποστοποίησης θα έχουν σημαντικό οικονομικό όφελος.

4. Μονάδες κομποστοποίησης: Δημιουργία πολλών μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους μονάδων κομποστοποίησης για τα οικιακά οργανικά, τα κλαδέματα των Δήμων και τα υπολείμματα των γεωργικών συνεταιρισμών. Η τεχνολογία μπορεί να περιλαμβάνει ανοικτές ή κλειστές αερόβιες μονάδες ή ακόμη και κλειστές αναερόβιες μονάδες που μπορούν να παράγουν και ηλεκτρική ενέργεια ή/και θερμότητα. Το παραγόμενο κομπόστ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενίσχυση διαβρωμένων εδαφών, συντήρηση πάρκων, την ανάπλαση εγκαταλειμμένων λατομείων και εμπλουτισμό αγροτικών καλλιεργειών.

5. Διαλογή στην πηγή των απορριμμάτων με 4 κάδους: Να υιοθετηθεί άμεσα από τους Δήμους το δοκιμασμένο και βιώσιμο μοντέλο με 4 κάδους συνδυασμένο με σταθμούς μεταφόρτωσης. Ο πρώτος κάδος μόνο για χαρτί, ο δεύτερος για πλαστικά, γυαλί, μέταλλα, ξύλο, ο τρίτος με οργανικά για κομποστοποίηση και ο τέταρτος για τα υπολείμματα που θα οδηγούνται σε χώρους διάθεσης των υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ).

6. .....--->

Aristophanes of Aegina είπε...

....
6. Βελτιστοποίηση και επέκταση της εναλλακτικής διαχείρισης: για συσκευασίες, συσκευές, ελαστικά, επικίνδυνα οικιακά, αχρησιμοποίητα ή ληγμένα φάρμακα, ρουχισμός, υποδήματα, έπιπλα και άλλα ογκώδη προϊόντα.

7. Δημιουργία Διαδημοτικών Κέντρων Ανακύκλωσης (ΚΑ) σε συνδυασμό με τους σταθμούς μεταφόρτωσης για προσωρινή αποθήκευση και ταξινόμηση των ανακυκλώσιμων υλικών μέχρι τη μεταφορά τους για τελική διαχείριση ή ανακύκλωση. Στα ΚΑ θα μεταφέρουν οι δημότες μόνοι τους τα υλικά τους σε αυτά μετά από ενημέρωση και συνεχή παρότρυνση από τα διαρκή προγράμματα ενημέρωσης.

8. Συστηματική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση: Για να πετύχουν τα παραπάνω απαιτείται συστηματική ευαισθητοποίηση, ενεργοποίηση και ενημέρωση των δημοτών, πόρτα-πόρτα και στα σχολεία με ετήσια προγράμματα από τον Δήμο και την Περιφέρεια. Κάθε πόρος που επενδύεται στην ενημέρωση αποφέρει πολλαπλά κέρδη στο μέλλον από τη σωστή συμπεριφορά των πολιτών.

9. Κλείσιμο και ουσιαστική αποκατάσταση όλων των χωματερών και των ρεμάτων που έχουν γίνει πρόχειρες χωματερές σε όλο το νησί. Μετατροπή των ΧΥΤΑ σε ΧΥΤΥ μετά τη διαχείριση με ανακύκλωση και κομποστοποίηση.

10. Όχι στην καύση των απορριμμάτων! Αποφυγή της θερμικής επεξεργασίας (καύση, πυρόλυση, αεριοποίηση απορριμμάτων) διότι α) έχει πολύ υψηλό κόστος σε σύγκριση με , β) έχει σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα όπως εκπομπές επικίνδυνων αερίων και παραγωγή τοξικής στάχτης, γ) απαιτεί την κατασκευή ενός τεράστιου εργοστάσιου για όλο το νησί που είναι αδύνατο να χωροθετηθεί σωστά και δ) δεσμεύει όλους τους Δήμους να παρέχουν τεράστιες ποσότητες απορριμμάτων για να λειτουργήσει και έτσι ακυρώνεται κάθε προσπάθεια για αύξηση της ανακύκλωσης.

Μετά την εφαρμογή των παραπάνω οι ποσότητες των υπολειμμάτων που οδηγούνται για ταφή σταδιακά θα μειώνονται, με στόχο σε 10-15 έτη να καταλήγει σε ΧΥΤΥ μόνο το 10-15% των σημερινών απορριμμάτων.

Το παραπάνω μοντέλο διαχείρισης που προτείνει το Δίκτυο ΟικοΚρήτη έχουν επεξεργαστεί η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, η Greenpeace, το WWF και το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, με βάση την εθνική και διεθνή εμπειρία. Είναι σημαντικά πιο οικονομικό από άλλα που προτείνουν ενιαία διαχείριση όλων των απορριμμάτων της Κρήτης και θερμική αξιοποίηση και εξασφαλίζει περίπου 600 νέες θέσεις σταθερής εργασίας σε όλο το νησί. Μπορεί εύκολα να χρηματοδοτηθεί από τα εθνικά συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων και από συνεργαζόμενους ιδιώτες, από τους ίδιους τους Δήμους, από την πολιτεία και από την Ε.Ε.

Μια Αίγινα χωρίς σκουπίδια είναι στο χέρι μας!

Aristophanes of Aegina είπε...

Γιατί όχι και στην Αίγινα ένα οργανωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης.

http://eco-aegina.blogspot.com/

Μια Αίγινα χωρίς σκουπίδια ,
είναι στο χέρι μας !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΗ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS!! ΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ!
ΑΝΤΙΟ, ΑΝΤΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον energy εχω να παρατηρησω τα ακολουθα. Καταρχή δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές με τα γραφόμενα σου. Πρέπει όμως να λάβουμε σοβαρά υπόψη ότι εδώ είναι Αίγινα (Ελλάδα) και όχι Σουηδία. Είμαστε αρκετά χρόνια πίσω για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε όλα αυτά και κυρίως την οικιακή κομποστοποίηση.
Η χρέωση με τον παραγόμενο όγκο σκουπιδιών είναι αδύνατη διότι κανείς δεν βγάζει σήμερα τα σκουπίδια έξω από το σπίτι του. Παλαιότερα υπήρχαν κατηγορίες καταστημάτων που πλήρωναν με διαφορετική τιμή. Δεν μπορεί ένα γραφείο να πληρώνει ίδια τιμή με ένα χασάπικο.
Στη δημιουργία κέντρων ανακύκλωσης δεν νομίζω να βρεθούν πολλοί κάτοικοι που θα διανύουν μια μεγάλη απόσταση για να πάνε τα ανακυκλώσιμα υλικά.
Τέλος πιστεύω ότι η ποσότητα σκουπιδιών πρέπει να είναι 5πλάσια της Αίγινας για να συμφέρει να γίνουν όλα αυτά τα ωραία που γράφεις.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

7.54 Εσύ είσαι ο επιθεωρητής Σαίνης που διαβάζεις τα μπλοκ αλλά λες ότι δεν τα διαβάζεις και ξέρεις τα πάντα εκτός από αυτά που λέει η κούτρα σου
νετ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ BLOG ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ;
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

10.59 ΠΑΛΙ ΣΕ ΜΠΛΟΚ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΑΥΠΝΙΕΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΓΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΛΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

μην απαντατε, καλά τα λέει. Μη τος δίνεται δυνατότητεςς να χύνουν δηλητήριο. Είναι μια πολύ καλή τιμωρία.

Ανώνυμος είπε...

Προβλήματα παρουσιάζει το διαμέρισμα Μεσαγρού. Ολοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι! Ευκαιρία για την αντιπολίτευση να βγάλει τον δικό της!!! Χα, χα, χα
ερρικος

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ!
ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ -ΦΥΣΙΚΑ- ΒΡΙΖΟΥΝ. ΣΕ ΔΥΟ -ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙΤΕ. ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΙΝΗΣΗ "ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ" ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ!!!
ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!!
ΚΟΦΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εσείς της κίνησης,"μην απαντάτε",αφήστε το blog,ελεύθερο και ασχοληθείται με κάτι ποιό επικερδές.Οπως με τη δημιουργεία ιδρύματος,για καμιά αρπαχτή,με την ιδρυση εταιρείας ανάληψης πολιτιστικών εκδηλώσεων ,επίσης για καμιά αρπαχτή.Με κάτι που να εχει ουσία και νόημα,αφήστε το blog,κάντε μας τη χάρη.Ετσι να χαρείτε την ητα σας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΦΗΣΕΙ!!!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΤΕ.
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΑ BLOGS ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ!!!!
ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!!!

Aristophanes of Aegina είπε...

http://ecoprasino.blogspot.com/search/label/%CE%92%CE%B9%CE%BF-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CE%B9

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΟΙ 4 ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ; ΤΟΝ ΠΤΕΡΟΥΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ!!!
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ!
ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. "ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ"
ΠΑΡΑΚΑΛΗΤΕ "ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ..." ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ !!!

ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!

ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ...