Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Δουλέψτε για να βγείτε νικητές.


Έχουν περάσει 20 μέρες από τότε που ανέλαβε επίσημα η νέα Διοίκηση του Δήμου και παρατηρούμε να βγαίνει στο Αιγιναπορτάλ να αυτοδιαφημίζεται. Να προσπαθεί να μας πείσει ότι επειδή έκανε 2-3 επισκέψεις σε Υπουργεία παρήγε έργο και πρέπει να τύχει της προσοχής των δημοτών.
Σύσκεψη με τους γυμναστές κάνει ο νέος και φωνάζει το Αιγινα πορτάλ να τον αποθανατίσει ότι κάτι κάνει.
Ο κόσμος αναρωτιέται: Τα θερμοκήπια στην παραλία δεν τα βλέπουν; Τα σκουπίδια στους δρόμους δεν τα βλέπουν; Μόνο στις βασιλόπιτες τρέχουν;
Δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να ιδρώσουν για να έχουν πρόσβαση στα τοπικά κανάλια. Είναι καιρός να συνετιστούν, να χαράξουν πορεία και να δουλέψουν αθόρυβα για να απολαύσουν τους καρπούς της δουλειάς των όταν ωριμάσουν.  Σήμερα όχι μόνο δεν έχουν ωριμάσει τόσο γρήγορα αλλά ούτε σπορά δεν έχουν ξεκινήσει.
Γιαυτό παιδιά βάλτε το μπούσουλα κάτω, χαράξτε σωστή πορεία και δουλέψτε αν θέλετε να βγείτε νικητές και να σας χειροκροτήσει ο κόσμος. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο χρειάζεται περισσότερη δουλειά και έξυπνες ιδέες να φέρετε τον Δήμο μπροστά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα γράφεις και οσοι τα καταλαβουν θα βγουν κερδισμένοι. Με την ευκαιρία έμαθα οτι ο Κορναράκης κέρδισε την έδρα.
νετ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που βάφτηκε κόκκινη η αίθουσα, θα μείνει έξω η εργατική τάξη;

Ανώνυμος είπε...

Θα χάσουμε τη φωνή της "λευκής" ψήφου! Θα ηρεμήσει και ο Σιμερδάνης που ένοιωθε μειονεκτικά που δεν μπορούσε τόσα χρόνια να πάρει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
νετ

Ανώνυμος είπε...

Καλά, σήμερα ποιά κτίρια του Καποδίστρια επισκέφτηκαν; Το Εϋνάρδειο που κατοικοεδρεύουν όλα τα ζωύφια της πόλης ή το Κυβερνείο που είναι ετοιμόρροπο; Με αυτά τα κτίρια θέλει ο Σάκης να γιορτάζουμε τον Καποδίστρια;

Ανώνυμος είπε...

τι έγινε βρε παιδιά...
άλλαξε το φεκ ;
απ' ότι φαίνεται τώρα τις "καλές δημοτικές ειδήσεις" μόνο στο αιγιναπορτάλ θα τις διαβάζουμε. ξέρετε τωρα συναντήσεις με υφυπουργούς κλπ.
για το νεράκι που τέλειωσε στη χαλασμένη κουβεντα δεν είπε...!

Ανώνυμος είπε...

Προς το παρόν ΦΕΚ είναι ή ΜΑΧΗ, που τη γράφουν Βάρτζελης και Σακκιώτης. Αλλά χρειάζεται και η άμεση προβολή, όχι κάθε μήνα. Κατάλαβες;