Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Το παζλ της εξουσίας συμπληρώνεται


Μετά την εκλογή του προεδρείου της νέας Δημοτικής Αρχής ορίστηκαν από τον Δήμαρχο κ. Σακκιώτη και οι αντιδήμαρχοι για την πρώτη διετία.
Όπως όλοι εγνώριζαν ο κ. Κουκούλης Νεκτάριος έλαβε την Διοίκηση και τα Οικονομικά του Δήμου, ο κ. Μουτσάτσος Παναγιώτης τις Τεχνικές Υπηρεσίες, Υδρευση και Καθαριότητα και ο κ. Φίλιππος Τζίτζης τα θέματα που άπτονται στον Αθλητισμό και Πολιτισμό.
Το παζλ της εξουσίας πρόκειται να κλείσει τις προσεχείς ημέρες με τον ορισμό του κ. Βάρτζελη στην έμμισθη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου. Στον Αθλητικό Οργανισμό πρόκειται να ορισθεί ο κ. Μαρμαρινός Παναγιώτης, στην ΚΕΔΑ ο κ. Τζίτζης Νικόλαος και στην Φιλαρμονική, χορωδία ο κ. Κρεούζης Αναστάσιος.
Με ενδιαφέρον αναμένουν όλοι να δουν την άσκηση καθηκόντων του νεαρού Προέδρου κ. Πετρίτη Πέτρου γιατί η θέση αυτή είναι νευραλγική και συμμέτοχη στην άσκηση της εξουσίας της νέας Διοίκησης του Δήμου.
Τους αντιδημάρχους θα μπορέσει να τους κρίνει κανείς σύμφωνα με τις αναμενόμενες εισηγήσεις τους στα καθημερινά προβλήματα της νήσου. Ως τότε όλοι ψάχνονται και ψάχνουν για χρήματα. Τι θα βρουν; Ίδωμεν..

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Τάκης (Παναγιώτης) φορτώνεται τη δουλειά που έκαναν ο Πτερούδης και ο Παπαδόπουλος; Κάποιο λάθος έχει γίνει...

Ανώνυμος είπε...

Λάθος γιατί;Επειδή δεν πετάει,καρέκλες και ειναι ευγενής;

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε ΝΜΣΣ, στις 7:00 κάνεις στο άλλο μπλόγκ τον ιδεολόγο και εδώ στις 7:04 τον χούλιγκαν; Μόνο το δεύτερο είσαι, το πρώτο είναι τόσο προσποιητό, που έβαλα αμέσως τα γέλια.
Το λάθος ηλίθιε είναι ότι ο όγκος δουλειάς είναι πολύ μεγάλος και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να τα βγάλει πέρα. Αλλά με θυροφίλαθλους τι κουβέντα να ανοίξεις...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή φίλτατε ανώνυμε,το σχόλιο του 07:04,ειναι ενδειξη χουλιγκανισμού;Ωραία καταλάβαμε.Αλάνθαστο κριτίριο διαθέτεις.Βρε που είχαμε αφήση τις τύχες μας τέσσερα χρόνια!Και επειδή τα πάντα κρίνονται εκ του άποτελέσματος,ελα μια μέρα με βροχή, να πάμε παρέα στην παραλία της Αίγινας,να καμαρώσουμε τα εργα ενός, μη χούλιγκαν.Τα μπρατσάκια σου,να μην ξεχάσης, γιατί εχει άπατα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ένας άνθρωπος να κρατήσει ένα μπλόγκ; Να γράφει αναρτήσεις και μετά να παριστάνει το σχολιαστή; Κλείστο άνθρωπέ μου, δε βλέπεις ότι δεν τραβάει το πράμα;

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακέρα, εχεις καμια εξυπναδούλα να μας πεις;
Οπου ταμπακέρα,βλέπε λαμογιές.

Ανώνυμος είπε...

Κλείστο...

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν εχουμε πει τίποτα.Να εισαι βέβαιος,θα τα πούμε και πολύ σύντομα.Επώνυμα τότε.

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο σχολιαστής που γράφει ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να φροντίσει τόσα πολλά πόστα. Σου λέω όμως φίλε ότι περίμενε και θα δεις. Θα οργανωθούν οι υπηρεσίες, θα υπάρξουν διευθυντές είτε από μέσα είτε απέξω. Δεν θα πηγαίνει ο αντιδήμαρχος να βάζει άπαγορευτικά στους δρόμους ούτε θα ξαπλώνει για να μην περνάνε τροχοφόρα, ούτε θα πετάει καρέκλες. Αν δεν υπαρξει οργάνωσε εγώ πρώτος θατους φτύσω. Περίμενε...
Ερρίκος

Ανώνυμος είπε...

Αχ ναι!

Ανώνυμος είπε...

καλή μου!

Ανώνυμος είπε...

Την ύδρευση ο Σάκης θα την αναθέσει στον πρωην Δήμαρχο Κουκούλη γιατί αυτός έχει την μελέτη του αγωγού. Πολλή συναίνεση υπάρχει, για να δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Χλωμό το βλέπω...Για "είδικούς" λόγους!

Ανώνυμος είπε...

όταν σου λέγανε κλείστο το blog γιατι πεθένει δεν άκουγες

Ανώνυμος είπε...

Το "ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΊΕ" το εχεις δει; 5:13;