Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Υπάρχει πράγματι συνεργασία;


Τα μέχρι τώρα γεγονότα ενισχύουν την άποψη ότι υπήρξε μια προφορική συνεργασία που ξεκίνησε την δεύτερη εβδομάδα των εκλογών μεταξύ Σακκιώτη και Κουκούλη και κρατεί καλά μέχρι σήμερα. Μια συνεργασία στην οποία συμμετείχαν και πρωτοκλασάτα στελέχη του Σακκιώτη.
Εξ αιτίας αυτής της συνεργασίας δεν πρόκειται να επιρριφθεί καμία ευθύνη στην προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου ούτε φυσικά θα κληθούν ορκωτοί λογιστές για έλεγχο των πεπραγμένων. Η κριτική Σακκιώτη θα είναι γενικόλογη ενώ μαζί με τον Βάρτζελη θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τις επιλογές της Διοίκησης Κουκούλη.
Ο ισολογισμός του 2006 έδειξε ένα έλλειμμα στον Δήμο 4.578.000 ευρώ. Αυτό παρέλαβε ο Κουκούλης από τον Μούρτζη. Σήμερα το έλλειμμα αυτό ανέρχεται στα 4.820.000 ευρώ. το οποίο παραλαμβάνει ο Σακκιώτης από την Διοίκηση Κουκούλη.
Εύκολα παρατηρεί κανείς ότι το έλλειμμα αυξήθηκε την τελευταία τετραετία παρά τις αντίθετες εξαγγελίες των ίδιων και των φιλικά κείμενων εφημερίδων.
Ο Σακκιώτης έχει βάλει στόχο από τώρα την επόμενη τετραετία. Προς τούτο επιχειρεί να φτιάξει την εικόνα του αποδεκτού προσώπου από όλες τις πολιτικές και κοινωνικές ομάδες των πολιτών και να αποδεχτεί κάθε έργο που θα κάτσει. Ετσι όμως δεν θα μπορέσει να χαράξει την δική του πολιτική, να προβάλει τις ιδέες του, να συγκρουστεί με τα οργανωμένα συμφέροντα που καραδοκούν στη γωνία. Με λίγα λόγια πάει να ταυτιστεί με τον προκάτοχο του. Η πορεία θα δείξει…

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή το Κράτος δεν έδωσε γύρω στο 1,5 εκατομμύριο και το έλλειμμα αυξήθηκε μόνο κατά 250.000; Και δε τον στήσανε ήδη στον τοίχο γιατί τα έκανε πλακάκια με το Σακκιώτη, με αντάλλαγμα να συνεχίσει ο Σάκης την άφρονα πολιτική του Τάκη;
Κάν'το σενάριο και θα σου συστήσω ένα παραγωγό του Hollywood!

Ανώνυμος είπε...

Το κεφάλι στην άμμο γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Διαχειριστη του ‘’ Νιου Αιγινα’’ τι συνεργασια να υπαρχει? Είναι φανερο ότι ο κ. Σακιωτης μη εχοντας τιποτε καλλιτερο και πρακτικα εφαρμόσιμο τρεχει πισω από τις επιλογες Κουκουλη σε όλα τα καιρια θεματα ΠΧ 1) Προστατευτικός Κυματοθραύστης Λιμενος (μελετη Κουκουλη) 2) Υποθαλασιος αγωγος ( μελετη Κουκουλη) εντωμεταξυ ανανεωση συμβασεων με τους υπαρχοντες Υδρομεταφορεις που σιγουρα ερχονται αυξησεις στην τιμη νερου για τους καταναλωτες ,επισης πρόσμιξη γεωτρησεων με το νερο ΕΥΔΑΠ σε ποσσοστο ?? θα δουμε . 3)Βιολογικος - επαναφορα εγκρισης από ΔΣ για καταθεση μελετης βιολογικου (μελετη Κουκουλη) εκ νεου διοτι η πρωτη χαθηκε από το την αντιπολιτευτικη κωλυσιεργία του κ.Σακιωτη , Τι άλλο να θυμηθούμε ? προς το παρών ΑΥΤΑ .
.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θα πρέπει να μην γίνει ο βιολογικός,να μην βελτιώσουμε το λιμάνι,να μην εχουμε νερό να πιούμε και ολλα αυτά γιατί ο Κουκούλης που ηταν Δήμαρχος την προϊγούμενη τετραετία ξεκίνησε τις μελέτες με δικάμας λεφτά ,των Δημοτών άπο αυτά που δεν ειχαμε και δανειστήκαμε για να μελετήσουν οι φωστήρες τα εργα που προανέφερα,τα οποία ειναι και αυτονόητο οτι πρέπει να γίνουν.Να μη τα συνεχίση λοιπόν ο Σακιώτης,γιατι τα ειχε βάλει στο πρόγραμμα ο προϊγούμενος Δήμαρχος,που ηταν ο Κουκούλης.Ρε καθήστε καλά και αφήστε τις μαλακίες μπας και γίνει κάτι στο ερημο αυτό τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Είδες, αμα δεν έχεις επιχειρήματα, λες ανοησίες. Κανείς δεν είπε να μη γίνουν τα έργα. Οι μελέτες θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς χρήματα; Τι μίσος μπορεί να κρύβεται πίσω από τη φράση "για να μελετήσουν οι φωστήρες"; Πρόλαβε ο Κουκούλης ρε παιδιά, τι να κάνουμε! Κάποιοι άνθρωποι έχουν τόσο μίσος, που έχουν αρχίσει να χτυπάνε από τώρα το Σακκιώτη, γιατί -επιτέλους- αναγνωρίζει και προχωράει το έργο Κουκούλη. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!

Ανώνυμος είπε...

Χτες περνούσε απο το Αρχαιολογικό ο κυματοθραύστης. Τα τσακάλια πήγαν την μελέτη της προέκτασης της πρβλήτας προς τον φαναρι και φυσικά το θέμα αναβλήθηκε. Πάντως καλλίτερα γιατί με τον κυματοθραύστη τωρα που ρο συνειδητοποιώ ούτε λιμάνι θα αποκτήσουμε ούτε το κυκλοφοριακό θα λύσουμε.
Δαμίγος

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλάβω τι κρύβεται πίσω απο το ενδιαφερον του ν3 για το κυματοθραύστη; Μη μου πείτε ότι το παίζει κι αυτός σωτήρας του νησιού μας;

Ανώνυμος είπε...

Ρε 6:39, γιατί πας στα blogs με την ίδια κουτσουλιά; Πήγαινε εκεί που το έγραψες, να πάρεις την απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι νέο υπάρχει; Θα περάσει η πρόταση των κυνηγών που λένε ότι αν είναι να βάψουνε τον Άγιο Στάθη να του βάλουνε χρώματα παραλλαγής όπως και η επίσημη στολή τους;