Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Χερσαία έργα ύδρευσης ή κυματοθραύστης;

Έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια οι συμφωνίες που έγιναν μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Σε αυτή την εβδομάδα των ζυμώσεων συμφωνήθηκε μεταξύ των άλλων να συνεχιστούν με ζήλο τα έργα που είχε χαράξει η προηγούμενη Διοίκηση.
Έργο αυτής της συμφωνίας είναι και ο κυματοθραύστης τον οποίο ο Σάκης προώθησε με κάθε πολιτικό μέσον. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να μιμηθεί και τον ρόλο του ηθοποιού αφού είπε στο ΚΑΣ ότι ο ίδιος με ένα μωρό έπεσαν στη θάλασσα!
Τώρα όμως που η Περιφέρεια θα ζητήσει ποιο από τα δυο έργα, Χερσαία ύδρευσης ή κυματοθραύστης, θα μπει με προτεραιότητα στο ΕΣΠΑ να δούμε τι θα διαλέξει ο Σάκης με τον Τάκη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμφωνία υπάρχει δέσμευση  να μην ανοίξει  η Σπύρου Ρόδη και να μη καταστραφεί η πόρτα Βαρώτσου.
Προς το παρόν,  πολλές επισκέψεις με τους πράσινους βουλευτές σε υπουργεία και άλλους οργανισμούς, πολλά δελτία τύπου και πολλές παρουσιάσεις στα τοπικά Media. Οι υποσχέσεις πολλές αλλά φαίνεται ότι ο Σάκης δεν κρατά μικρό καλάθι. Ο χρόνος θα δείξει

23 σχόλια:

χρησμός είπε...

…στη θάλασσα τη σκοτεινή ζητούμε τις αιτίες, κρυμμένες όμως θα βρεθούν στ’ αγέρωχα βουνά….

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την ποιητική έξαρση του άνω, που βγήκε να τη διαλαλήσει σε όλα τα τοπικά blogs.
Ο διαχειριστής επιμένει σε αστυνομικού τύπου σενάρια. Προτιμώ τον αστυνόμο Μπέκα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν συμφωνώ με τον 1:06.
Δεν είναι αστυνομικό σενάριο ούτε το τι θα ζητήσει η Περιφέρεια ούτε το τι "συμφώνησαν" στις εκλογές.
Το πρώτο είναι φήμη για να μαζευόμαστε και να μη ζητάμε πολλά και το δεύτερο μια ακόμα λάσπη. Γιατί στις συμφωνίες ο χαμένος ζητά ανταλλάγματα. Και τα ανταλλάγματα δεν μπορεί να είναι και αυτά προς ωφέλεια του κερδιασμένου.
Τέτοιες "αναλύσεις" τις έχουμε φάει με το κουτάλι προεκλογικά...

Ανώνυμος είπε...

Η ωφέλεια έγκειται ότι θα γίνει (αν γίνει) ένα έργο προγραμματισμένο από τον χαμένο. Αυτό θα κερδίσει για τις επόμενες εκλογές και νομίζω ότι είναι αρκετό. Εάν ήθελε ο Σάκης θα μπορούσε να αλλάξει τον κυματοθραύστη με πλωτό για να βάλει και το στίγμα του και να παρουσιάσει το έργο δικό του.

Ανώνυμος είπε...

γιατί;ήταν ο κουκούλης σε θέση να εμποδίσει το σάκι να χρησιμοποιήσει τη μελέτη του;θα αρνιότανε ο ανδριάνης να συνεργαστεί;

Ανώνυμος είπε...

6:24 μην πέφτεις στην παγίδα των αστυνομικών σεναρίων. Το blog (γνωστό από παλιότερα) τα βάζει επίτηδες, για να ασχολιόμαστε με μ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδριάνης, φίλος του Λεούση, εμημέρωνε τη Νεα Εποχή ακόμα και όταν η πρόεδρος του ΚΑΣ πήγε για κατούρημα! Ο Ανδριάνης και κάθε Ανδριάνης τη δουλειά του κάνει. Το θέμα είναι να μη παρασύρετραι η πολιτική ηγεσία.
νετ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω συνέχεια το λιμάνι της Αίγινας, τώρα ο κυματοθραύστης στο λιμάνι της Αίγινας. Ξέρετε φίλοι μου ποιό είναι το λιμάνι της Αίγινας; Είναι αυτό που έχει είσοδο ανάμεσα στο ΚΑΙ και στον Αι Νικόλα. Αυτό είναι το κεντρικό λιμάνι του νησιού. Παραμένει το ίδιο εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Ο κυματοθραύστης θα τοποθετηθεί στην εξωτερική προβλήτα. Δεν πρόκειται να φτιάξει κανέναν λιμάνι. Αυτό δεν έχουν συνειδητοποιήσει αρκετοί και μπερδεύουν την εξωτερική προβλήτα με το λιμάνι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ ΝΑ ΤΥΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΚΗ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένας λιμενολόγος αλλά ναυτικός το επάγγελμα μπορεί να υπάρχει. Θέλω να μάθω αν ο κυματθραύστης θα κόβει τους νοτιοδυτικούς ανέμους των 8 μποφόρ;

Ανώνυμος είπε...

Για την τοποθέτηση και της ποιό μικρής πέτρας στην θάλασσα,χρειάζεται μελέτη πολλών στοιχείων.Οπως,έπικρατούντες άνεμοι,ύψος κύματος,δημιουργία άντιμάμαλου κ.λ.π.Με αύτά τα στοιχεία φτιάχνεις μοντέλο σε δεξαμενή δοκιμών και άναπαριστάς τα ιδια φαινόμενα.Από εκεί βγαίνουν τα συμπεράσματα για τις περιβαλλοντικές έπιπτώσεις και έάν τελικά αύτό που μελετούν να φτιάξουν θα έχει άποτέλεσμα.Φαντάζωμαι οτι οι άνθρωποι που προτείνουν το συγκεκριμένο έργο,να έχουν κάνει όλες αύτές τίς ένέργειες και να έχουν καταλήξει οτι δεν θα επιρεαστή αρνητικά το περιβάλλον και οτι θα εχουμε θετικά αποτελέσματα για την προστασία απο του Ν,ΝΔ και ΒΔ ανέμους.Αυτά βέβαια γραπτά οχι προφορικά.Πάντος για την ίστορία,ο συγκεκριμένος που προτείνη τον κυματοθραύστη ως ίδανική λύση είναι ο ίδιος που πρότεινε την έπέκταση του λιμενοβραχίονα ως έπίση ίδανική λύση.Και κάθε ένας που εχει λίγο ναυτική τέχνη, καταλαβαίνη ότι εάν προεκταθή ο λιμενοβραχίονας,τότε ούτε με μπουκαδούρα δεν θα τολμούσανε να ρεμετζάρουν τα παπόρια.Ασε που τα κότερα θα πήγεναν για καφέ στο ΑΙΑΚΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι θέλανε το λιμάνι στον Μαραθώνα και τον κρυφό λιμένα στην Κολώνα. Κάτι θα ήξεραν. Εμείς γιατί θέλουμε το λιμάνι τόσο κοντά στη παραδοσιακή πόλη; Για να μη χάσουμε τους τουρίστες;;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που θα αρχίσει το ξεπούλημα προτείνω να πουλήσει ο Δήμος το λιμάνι στο Λεόντι μήπως γίνει κάτι. Ισως με τα ΣΔΙΤ κάτι να γίνει
Δαμίγος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κ. 6:13 της 12/2:
Ο Κουκούλης έπιασε το Σακκιώτη Κώτσο, για να γίνει το έργο του κυματοθραύστη και να το εκμεταλλευτεί ο Κουκούλης για να ξαναπάρει τις εκλογές.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Δεν κάνετε και καμιά άλλη δουλειά ρε παιδιά. Εκτός αν τέτοια ώρα μαζευόμαστε στο ποταμάκι να πιούμε νερό και λέμε και ...

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συμφωνία υπάρχει δέσμευση να συνεχίσουν τα blogs να γράφουν αυτά που γράφουν, για να διασκεδάζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιός τον χέζη τον Κουκούλη και ποιός το θυμάται;Εκτός άπό την παρεούλα και κανα δυό φασίνες άκόμα.Ας κοιτάξουμε μπροστά.Τελειωσαν αυτοί.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα πεις στο διαχειριστή, που δεν μπορεί ακόμα να κοιμηθεί και να πιστέψει ότι ο Σάκης κέρδισε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βάρτζελης πήρε συνέντευξη από τον εαυτό του. Αξίζει να τη δείτε στη ΜΑΧΗ που κυκλοφόρησε. Γράφει για ένα έργο (τον κυματοθραύστη) που δεκαετίες προσπαθούσαν οι Αιγινήτες να φτιάξουν και έγινε τώρα που ανέλαβε αυτός. Σαν δεν ντρέπεται με αυτά που κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ν3 και η παρέα του άρχισαν να προδιαθέτουν τους θυροφίλαθλους ότι η Επαγγελματική και η Δημ.Κοιν. Αίγινας επιθυμουν την ιδια οργανωτική επιτροπή στο ΦΦ. Οταν ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την νέα οργανωτική επιτροπή, στην οποία βρίσκονται μέσα τα παλιά μέλη και πολλοί καινούργιοι, πλην Ν3 οι θυροφίλαθλοι ξεχύθηκαν στα blog και γράφουν ότι τους έρθει. Προσβάλουν ακόμα και τον ευατό τους γράφοντας ότι ο Ν3 είναι μοναδικός και δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Δεν μπορεί να το συλλάβει αυτό ανθρώπινος νους. Θα περιμένουμε να ξυπνήσουν
ΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε μάγκα, πήγαινε στο διπλανό blog που τα γράφεις αυτά να συνεχίσεις, εδώ δεν έχει κοινό να τσιμπήσει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει λίγοι και καλοί. Στο άλλο γράφει ο ν3 και η λ1 και νομίζεις ότι γράφουν εκατό. Χάσανε τα πρωτεία στο ΦΦ και νομίζουν ότι έπεσε ο ουρανός και τους πλάκωσε. Μπορεί οι νέοι που θα αναλάβουν να είναι καλύτεροι.
ΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Αν στο άλλο γράφουν δύο, σ' αυτό γράφεις μόνος σου.

Ανώνυμος είπε...

Φ.Φ....OMADA N3 - KINOS FAGANE FISTIKOMA.