Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Περί αλαζονείας και αυταρχισμού


Γνώρισα  προεκλογικά τον κ. Κουκούλη ο οποίος σε άκουγε με ενδιαφέρον, ζητούσε τη γνώμη σου για πάρα πολλά θέματα και έδειχνε γενικά έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που διψούσε να μάθει. Σήμερα που το σκέπτομαι, δεν είχα καταλάβει τότε ότι ο άνθρωπος αυτός θα κατέληγε με ένα υπεροπτικό ύφος  που θα σε αγνοούσε.
Τώρα γιατί τα θυμήθηκα αυτά. Μα γιατί και ο κ. Σακκιώτης στα πρώτα του βήματα μου θυμίζει τον προκάτοχο του. Ο χαμηλών τόνων Σάκης έχει γίνει πολύξερος και οι πράξεις του έχουν μια αυταρχική δομή. Δηλαδή προσπαθεί να επιβάλλει τις επιλογές του αδιαφορώντας για τις αντίθετες απόψεις, με τρόπο απόλυτο και αντιδημοκρατικό.
Να ευχηθώ ότι σύντομα θα το καταλάβει και δεν θα έχουμε μια επανάληψη της προηγούμενης εξουσίας.
Ένα δεύτερο θέμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Αντιδήμαρχοι για ψύλλου πήδημα τρέχουν στο AeginaPortal να κάνουν δηλώσεις. Ασε που και τα δελτία τύπου ακολουθούν το ίδιο τροπάριο. Αιμοδοσία κάνει ο Δήμος, δηλώσεις ο αντιδήμαρχος. Η αιμοδοσία γίνεται κάθε χρόνο αλλά αυτό πρώτη φορά το βλέπω και δεν θέλω να το χαρακτηρίσω. Εσείς τι λέτε θα συνεχιστεί ή θα σταματήσει αυτό το φαινόμενο;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ F.F. ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ;

Ανώνυμος είπε...

Ολη η Αιγινα γεμισε σκουπιδια και ο αρμοδιος αντιδημαρχος Μουτσατσος αγνοειται. Οσο για τον Σακη μετα τις πιτες εχει παρει σβαρνα τα καρναβαλια.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Φίλιππος τα ομολόγησε στη Νεα Εποχή ή όχι. Εάν ναι ο Σάκης γιατί τον κρατάει ακόμα; Μήπως υπάρχουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι;

Ανώνυμος είπε...

Πάνω στο τραπέζι και με υπογραφές...