Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ντέρμπι φαίνεται ότι θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων κ.κ. Γρηγορόπουλου και Σακκιώτη. Με μικρή διαφορά μ ιάμιση ποσοστιαίας μονάδας βρίσκεται στη πρώτη θέση ο κ. Σακκιώτης και ακολουθεί ο κ. Γρηγορόπουλος. Μέχρι τις 7 Νοεμβρίου ο κ. Γρηγορόπουλος ελπίζει να πάρει την κορυφή από τον κ. Σακκιώτη.
Το ντέρμπι, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να επαναληφθεί και την δεύτερη Κυριακή και σημαντικό ρόλο στην έκβαση της νίκης θα παίξει ο Συνδυασμός του κ. Κουκούλη.  Φαίνεται ότι η αποπομπή Σκλάβαινα λειτούργησε υπέρ του συνδυασμού Γρηγορόπουλου. Παράλληλα ο συνδυασμός του κ. Γρηγορόπουλου παίρνει την πρώτη θέση στη Πέρδικα και στη Κυψέλη ενώ είναι σε πολύ καλή θέση στον Μεσαγρό και στο Βαθύ.  Το διαμέρισμα της πόλης της Αίγινας που είχε δώσει το 2006 τη νίκη στον Κουκούλη είναι δυσαρεστημένο και φαίνεται να προτιμά τους άλλους δυο Συνδυασμούς.
Αυτά συζητούν έγκυροι αναλυτές των εκλογών που παρακολουθούν χρόνια τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην Αίγινα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο,μπραβο το αλλο με τον τοτο το ξερεις?

Ανώνυμος είπε...

ουτε εσυ που το εγραψες δεν το πιστευεις...πιο ευκολα θα κερδισει ο Ηλησιακος σημερα το Θρυλο παρα θα παει ο γιατρος δευτερη κυριακη...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κανείς είδε τον πρώτο γύρο τς συνέντευξης των 4 υποψηφίων στο Aegina portal; Εγώ δεν χρειάζομαι δεύτερο! Ο δήμαρχος επικράτησε ολοκληρωτικά.

Ανώνυμος είπε...

εσεις εκει στου Γρηγοροπουλου τι παιρνετε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ
Παρακαλούμε να ελεγχθούν άμεσα όλες οι ποσότητες των ηρεμιστικών και λοιπών βαρβιτουρικών διοτι υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι κυκλοφορούν ληγμένα στην αγορά της Αίγινας.
Πανεθνικός οργανισμός Φαρμάκων

Ανώνυμος είπε...

Στον 4:58, η συζήτηση ήταν στημένη, οι ερωτήσεις στημένες. Αφού εσύ έβγαλες συμπέρασμα κάθισε στον καναπέ σου και θα σου στείλουμε την κάλπη σπίτι.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Τσού ρε Λάκι , πάρτε το απόφαση η Αίγινα έχει δήμαρχο και θα έχει τον Κουκούλη.


Γκουντέντης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 12:12
Μα δεν υπήρχαν ερωτήσεις! Αφού αυτό δεν το κατάλαβες, φαντάσου τα άλλα!

Ανώνυμος είπε...

Άραγε θέλουμε αποχέτευση στην Αίγινα?

http://aeginafirst.wordpress.com/2010/10/29/arage-theloume-apocheteusi/