Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ…

Πάει ο Δερματάς και ο Ηλιακίδης στην Εμπορική Τράπεζα να εισπράξουν το αντίτιμο των επιταγών που μόλις είχαν πάρει από την Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου. Η υπάλληλος της Τράπεζας τους ενημερώνει ότι ο λογαριασμός του Δήμου έχει σφραγιστεί και οι επιταγές δεν έχουν αντίκρισμα. Φεύγουν οι προμηθευτές του Δήμου και πάνε στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου να μάθουν τι συμβαίνει. Ελα, όμως που ούτε οι υπάλληλοι της Ταμειακής Υπηρεσίας που είχαν υπογράψει τις επιταγές δεν γνώριζαν τίποτα. Απλά πηγαίνοντας στην Τράπεζα πληροφορήθηκαν και αυτοί ότι ο λογαριασμός του Δήμου είχε διψήφιο νούμερο αλλά δεν μπορούσε να κινηθεί.
Ο παλιός προμηθευτής νερού στον Μεσαγρό κ. Θεοφίλου είχε κάνει αγωγή και ζητούσε τα χρήματα που του χρωστούσε ο Δήμος από πώληση νερού. Την αγωγή την κέρδισε τον Μάιο, το γνώριζαν οι διοικούντες τον Δήμο, αλλά δεν περίμεναν ότι θα μπλοκάριζε τον λογαριασμό του Δήμου. Είχαν ξεχάσει ότι την ίδια ζημιά είχαν πάθει και με την ΕΥΔΑΠ. Αλλά το κυριότερο ξέχασαν να ενημερώσουν και την Ταμειακή Υπηρεσία, της οποίας οι υπάλληλοι υπέγραψαν ακάλυπτες επιταγές.
Ετσι ο Δήμος έμεινε άφραγκος γιατί είχαν την φαεινή ιδέα τους λογαριασμούς νερού Ιουλίου Αυγούστου να τους εισπράξουν μετά τις εκλογές.
Τώρα τρέχουν μήπως μέχρι τέλος του μήνα προλάβουν να διακόψουν την κατάσχεση του λογαριασμού και μπορέσουν και πληρωθούν οι υπάλληλοι του Δήμου.
Με όλα αυτά που κάνουν και παθαίνουν αποδεικνύεται ότι ο Δήμος χρειάζεται επειγόντως Γιατρό για να τον νοικοκυρέψει.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υποσχεθείται στον Θεοφίλου ότι υποσχεθήκατε και στον Ηλιακίδη και θα σωθείτε,ο Κουκούλης τουλάχιστον έδωσε την γεώτρηση στους Αιγινίτες και σταμάτησε τα κερατιάτικα σε αυτόν που τώρα εσείς ο που ο δήμος δεν τον πληρώνει και έχει κάνει ανακοπή στην απόφαση.Ακόμη και να πάρει τα λεφτά θα είναι τα τελευταία γιατί ο Κουκούλης έκλεισε ακόμη μια πληγή.Εσείς με ποιόν είστε με τον Θεοφίλου ή με την Αίγινα?Μια απάντηση ζητάω αλλά συγκεκριμένη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε ο Κουκούλης και έδιωξε τον Θεοφίλου. Αλλά έπραξε κακώς να μην ενημερώσει την Ταμειακή Υπηρεσία. Επραξε κακώς να μην έχει εισπράξει ακόμα τους λογαριασμούς ύδρευσης Ιουλίου Αυγούστου. Επραξε κακώς να κινδυνεύει να πάθει το ίδιο που είχε πάθει με την ΕΥΔΑΠ.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Κουκούλης το ήξερε και δεν ενημέρωσε την ταμειακή υπηρεσία; Μη λέμε παπαριές τώρα...

Ανώνυμος είπε...

αναρωτιεμαι αν το γνωριζαν αυτο οι διεκδικιτες του νησιου μας αν οχι το εκρυβαν καλα αν ναι τα σχολια δικα σας

Ανώνυμος είπε...

Το blog newaigina ξεκίνησε σαν δεύτερο blog του Σακκιώτη (μετά το aeginanew). Το παράτησαν (έξοδα;), πριν λίγες μέρες είχε λεζάντα ότι είναι ελεύθερο προς πώληση και τώρα βλέπω ότι το πήρε ο συνδυασμός Γρηγορόπουλου. Του εύχομαι να ζήσει και μετά τις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως όποιος δεν πιστεύει ότι το blog αυτό ξεκίνησε σαν δεύτερο blog του Σακκιώτη, ας δει παλαιότερες αναρτήσεις και των δύο. Είναι ίδιες!

Ανώνυμος είπε...

γιατρο επειγοντως το νησι υποφερει

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο δεν ενημέρωσε την Ταμειακή Υπηρεσία, εκθέτοντας τους υπαλλήλους με το χειρότερο τρόπο, αλλά και δεν παρέστη στο δικαστήριο, κατά την εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της απόφασης. Αυτοί είναι που στήριξαν 4 χρόνια τα συμφέροντα του Δήμου μας. Δοξάστε τους!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχω την αίσθηση ότι για τη συμπεριφορά τους και τις πράξεις τους, δεν θα τους δικάσει μόνο ο Αιγινήτικος Λαός, στις 7 του Νοέμβρη, αλλά και τα αρμόδια δικαστήρια. Ακόμα και αν, παρ' ελπίδα εκλεγεί, θα κηρυχθεί έκπτωτος, λόγω σοβαρής παράβασης καθήκοντος.

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο έκαναν και με την ΕΥΔΑΠ. Από 18 Δήμους στην Αττική, μόνο ο Δήμος της Αίγινας αποδέχτηκε την κατάσχεση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Οι άλλοι Δήμοι έκαναν διακανωνισμό και συμφωνία απαλλαγής μέρους του χρέους. Και μάλιστα, ενώ το γνώριζε, ο κ. Πτερούδης ήταν και περιχαρής για τη μεγάλη επιτυχία τους. Ορίστε κύριοι πιστωτές του Δήμου, γιατί δεν σας πληρώνουν. Είναι αυταπόδεικτο ότι σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε η μη λήψη δανείου, αλλά η κακοδιαχείρηση των διοικούντων.

Ανώνυμος είπε...

Μωραίνει ο Θεός. Του χρωστάγανε 330.000 ευρώ και πήγανε να του πάρουνε και τις γεωτρήσεις. Τώρα θα πάρει και τα λεφτά και τις γεωτρήσεις. Αλλά βλέπεις έχουνε και...κάλους δικηγόρους.

Ανώνυμος είπε...

Με τέτοια αστέρια στο συνδυασμό σου γιατρέ μου, και να βγεις Δήμαρχος, κυβέρνηση δεν μπορείς να κάνεις. Ακόμα και κλέφτες από παγγάρια εκκλησιών έχεις μέσα. Ήμαρτον Παναγία μου. Τι να σου πω. Λυπάμαι αλλά έχεις κάνει το συνδυασμό των Λαμογίων.
Βαθιώτης

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή να πιάνουν μορφωμένους ανθρώπους στον ύπνο δυο φορές. Μια με την ΕΥΔΑΠ που κατάσχεσε χοντρά λεφτά και μετά ζητούσε δάνειο για να πληρώσει τις ζημιές. Και τώρα με τον Θεοφίλου που γνώριζε υτην απόφαση της δίκης και δεν προφυλάχτηκε.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ !!!! Ε Λ Ε Ο Σ !!!!
......... . Αιτήσεις των υδροληπτών του Δήμου, Νεκτάριου Λεούση , Αναστασίου Βούλγαρη , Ιωάννη Στάθη, Βασιλείου Καραγιάννη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Καραγιάννη Ελένη), ΄Ολγας Χαρίτου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Χριστόφορος Παπαδόπουλος), Φωτεινής Προυσάλογλου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Σπύρος Κάπης), Δημητρίου Καλαβρία (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ευαγγελία Καλαβρία), Θεόδωρου Κοπανά, Χρήστου Φάκαλου (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ελένη Φάκαλου), Εμμανουήλ Μορφούλη, Ιωάννη Ροδάκη, Μαίρης Κρητικού , Ρόϊδως Τουλιάκη, Ιωάννη Μαραμπούτη, Κων/τίνας Κλώνου (ο λογαριασμός είναι στο όνομα Χρήστος Κλώνος), Νικολάου Μαρόπουλου (δύο παροχές), Παύλου Χαλδαίου, Δήμητρας Σακελλάρη-Γαλιάτη (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Φραγκίσκος Σακελλάρης), Αικατερίνης Μαρμαρινού (ο λογ/σμός είναι στο όνομα Ευάγγελος Κανάκης), Μαρίνος Λουμιώτης, για διόρθωση χρεώσεώς τους σε βεβαιωτικούς καταλόγους τελών ύδρευσης, λόγω λανθασμένης καταμέτρησης των υδρομέτρων τους.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γεώργιος Δ. Τσατήρης ...........

Ανώνυμος είπε...

Όταν έγινε η υπόθεαη με την ΕΥΔΑΠ, είχε προκύψει συγκεκριμένη ερώτηση: Όποιος γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορούσε ο Δήμος να αποφύγει την κατάσχεση, να βγεί να το πει, να κάψει τη δημοτική αρχή. Κανείς δεν μίλησε. Τώρα πάλι τα ίδια. Άρα αυτοί που το χρησιμοποιούν, ψαρεύουν στα θολά νερά για ευκολόπιστους.

Ανώνυμος είπε...

http://aeginafirst.wordpress.com

Για πιό σοβαρές καταστάσεις!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΑΡΑ ΚΑΤΙΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΩΠΗ