Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ….

Με βαθειά ικανοποίηση βλέπουν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Σταθερά πρώτος ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Παναγιώτης Γρηγορόπουλος ατενίζει απέναντι από το εκλογικό του κέντρο την πόρτα του Δημαρχείου. Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δείχνουν έναν ευκολότερο εκλογικό αγώνα του οποίου ο νικητής θα αναδειχθεί την δεύτερη Κυριακή.
Μετά την πόλη της Αίγινας, η Πέρδικα, ο Μεσαγρός, το Βαθύ ψηφίζουν Γρηγορόπουλο ενώ καταβάλλονται προσπάθειες στο διαμέρισμα της Κυψέλης.
Επικρατέστερο δίδυμο την δεύτερη Κυριακή θεωρείται το Γρηγορόπουλος-Σακκιώτης. Ωστόσο αύριο Κυριακή λήγει η ημερομηνία κατάθεσης των Συνδυασμών και αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να γίνονται ζυμώσεις για την συμμετοχή δημοτών στα ψηφοδέλτια που δεν έχουν συμπληρωθεί.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?

Γκουντέντις!

Ανώνυμος είπε...

Γαμω την παραπληροφορηση και την προπαγανδα σας! Ειστε αθλιοι ρε! Ντροπη σας ρε ψευταραδες χεστες.Εμ βεβαια εμεις στο συνδιασμο μας δεν εχουμε μαζεψει ολα τα σουργελα.. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, οι Συνδυασμοί αναρτήθηκαν στο www.aiginitika.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδυασμός Κουκούλη την τελευταία στιγμή συμπληρώθηκε και απότι είδα στον Μεσαγρό λείπει ένας. Αλλά εκεί έχει τον γνωστό σε όλους Λευκιμιάτη και θα σκίσει! Το ίδιο και στην Πέρδικα πολύ αδύνατος. Στην Αίγινα το σόϊ, ότι κάνουν οι Φλώρα και ο οικονόμου Γιώργος, οι άλλοι είναι για να κουβαλάνε την λάσπη.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

σταθερά πρώτος απ΄το τέλος!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να μάθουμε να λέμε την αλήθεια, πριν από 10 μέρες ήσασταν τρίτοι, και το ξέρετε. Τώρα, μετά το τελευταίο κάζο του Κουκούλη είσαστε δεύτεροι. Η σειρά αυτή τη στιγμή είναι: Σακκιώτης, Γρηγορόπουλος, Κουκούλης (τελευταίος και καταιδρωμένος). Αλλά και πρώτος να ήτανε, Δήμαρχος δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναβγεί, γιατί η αχλάδα έχει μεγάλη ουρά από πίσω. Το σωστότερο θα ήταν να αποχωρήσουν για να μη μας παιδεύουν τη δεύτερη Κυριακή. Καλή επιτυχία σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Οι υπάλληλοι του Δήμου έχουν καταλάβει τι έχει γίνει με το χρέος το Θεοφίλου; Έχουν καταλάβει ότι αν πληρωθούν, θα πληρωθούν μόνο γι' αυτό το μήνα και μετά βλέπουμε, ανεξάρτητα με το ποιος θα βγει Δήμαρχος, γιατί η αναστολή εκτέλεσης δεν είναι για πάντα; Απλά ο κ. Κουκούλης προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι στην εξέδρα για να ξανάρθει στο γήπεδο μετά τις εκλογές. Προκειται απλά περί πολιτικών απατεώνων. Και όχι μόνον.