Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ..... ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ

Έργα Υποδομής
    Άμεση παρέμβαση στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που συντάσσεται από τονΟργανισμό Αθήνας, ώστε να καθοριστούν με επιστημονικό τρόπο οι χρήσειςγης, σύμφωνα με τη νομοθεσία και τις απαιτήσεις του Δήμου.
    Έναρξη χερσαίων έργων που θα διευκολύνουν τη μεταφορά νερού  και θαπεριορίσουν τις απώλειες του δικτύου.
    Αμεσες ενέργειες για να  ανατεθεί  μία πλήρης μελέτη ύδρευσης,  από τηνοποία θα καταδεικνύονται οι μέχρι σήμερα αστοχίες και παλινωδίες και θαδοθεί μία σαφής και αποτελεσματική λύση.
    Αμεσες ενέργειες για να ανατεθεί μία πλήρης μελέτη για το κυκλοφοριακό,όπου θα προτείνονται μέτρα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, τη δημιουργίαχώρων  στάθμευσης  και   πεζοδρόμων,  αλλά   και  για την  αντιμετώπιση τωνπροβλημάτων που έχουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
    Αμεσες ενέργειες για χρηματοδότηση, ώστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθείη πρώτη φάση του Λιμένα Λεοντίου Αίγινας.
    Άμεση δράση του μηχανισμού του Δήμου για καθαρισμό όλων των φρεατίων,
των ρεμάτων και των ποταμών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελάω, όταν ακούω τον δήμαρχο να αναφέρεται στα έργα του και να τονίζει τα σαμαράκια (Δεν έχει συμβεί ακόμα ατύχημα σοβαρό), την προώθηση του λιμανιού Λεοντίου (τίποτα δεν έγινε), την Αστική συγκοινωνία (το λεωφορειάκι συνεχίζει να πηγαινοέρχεται άδειο στην παραλία την στιγμή που στις Πόρτες δεν υπάρχει συγκοινωνία), την επέκταση πεζοδρομίων (τα χάλια αυτά τα βλέπουμε καθημερινά), την αγορά εξοπλισμού καθαριότητας (οι ίδιοι κάδοι επί Μούρτζη βρίσκονται και σήμερα στις γωνιές της πόλης) και πολλά άλλα...
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙς 27 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο Κ. ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟ ΔΑΝΑΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ. ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ. ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΥΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ;
ΜΗΠΩς ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται πυγμή για να πείσεις την κυβέρνηση να ξαναλειτουργήσει ο Οργανισμός της Αθήνας. Αυτή την πυγμή την έχει μόνο ο γιατρός!