Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξ ου και προήλθε το μνημειώδους αμεροληψίας μετεπειτα αρθρο του ιδιου εντυπου: "Ο Κουκούλης κερδίζει ποντους στα μεγάλα έργα(!) αλλα χάνει στα μικρα"

Ξερω ξερω στα επόμενα θα βγάλεις και τα ..εγκαίνια του κλειστού...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως η φωτογραφία ήταν φωτομοντάζ της εποχής;

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσείς ότι και να λέτε η εφημερίδα είναι πολύ μπροστά.Τώρα εννούσε το 2010 που θα μας αγοράσουν οι Κινέζοι θα τα κάνουν και αυτά. Κακοί άνθρωποι...

Ανώνυμος είπε...

toys kinezous den tous eidame alla eidame tous germanous
e re ependyseis pou tha mas lene oti tha feroun

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας θυμίζει κάποιος το λόγο που δεν έγινε η επένδυση, κάτι πρωτοφανές στην Ελλάδα, όπου - ως γνωστόν όλες οι επενδύσεις γίνονται; Γιατί το να κοροϊδεύουμε τους πάντες είναι το μόνο εύκολο.
Θα σας το πώ στα ίσια: Ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει οργανωμένη δουλειά για έργα υποδομής. Έτσι μπορούσε ο καθένας να λέει ότι θα τα κάνω εγώ. Τώρα που προχωρούν όλες οι μελέτες (πρωτοφανές για το νησί), χάλασε η δουλειά των επίδοξων σωτήρων! Τι θα τάζουν από δω και πέρα; Βέβαια, το ξέρετε ότι δημόσια έργα σε τέσσερα χρόνια δεν γίνονται αλλά κάποιοι κάνουν τους χαζούς ("εγώ δεν είδα κανένα έργο") μπας και κοροϊδέψουν τους αφελείς. Υπάρχει και η άλλη κατηγορία: Αυτοί που ελπίζουν ότι με τις συκοφαντίες θα κερδίσουν τις εκλογές και θα τους μείνουν προίκα όλα αυτά που έγιναν επί Κουκούλη, να λένε μετά ότι αυτοί τα έκαναν. Σε ένα μήνα θα δούμε πόσοι θα πιστέψουν. Γι' αυτό και ο αγώνας δεν γίνεται στις προτάσεις αλλά στην παραπληροφόρηση και στη συκοφαντία. Διαπρέπετε και θα αφήσετε εποχή.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο ρε παιδιά, βάλτε και κανα σχόλιο εδώ. Να το παίζουμε και αυτό το παιδάκι.