Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ..... ΕΛΕΓΑΝ....


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άμα ενδιαφερόσαστε για ψεύτικα προγράμματα, ρωτήστε το Γκότση. Αυτός τα ξέρει καλύτερα από τον Κουκούλη.

Ανώνυμος είπε...

Τα παράνομα εργάκια του Κουκούλη, αγαπητέ κ. Γρηγορόπουλε, θα τα ψηφίσουν μεθαύριο ο Γκότσης με το Νταβαντώνη στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως κάνανε και με το νερό;

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε γιατρέ, μπορείτε να μας ενημερώσετε ποιοι δεν είναι μπλεγμένοι με υπόγεια ρεύματα στο συνδυασμό σας; Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να πιστέψουμε ότι εκεί μέσα είσαστε όλοι το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος και η ομάδα του ήταν οι πιο καθαροί, μέσα σε αυτή τη σαβούρα, γι' αυτό και τους έδιωξαν. Κράτησαν μόνο το σόι της διοικητίνας για να πιάσουν...προζύμι.

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας μπορεί να μας πει κανείς τι έκαναν 4 χρόνια για τον χωροταξικό σχεδιασμό του νησιού. Μήπως κι αυτοί συμβιβάστηκαν με τα συμφέροντα για να επικρατεί αναρχία στο νησί, να κτίζει όπου θέλει ο καθένας, να ισχύει το μέσον και το λάδωμα στη δημιουργία μιας επιχείρησης κλπ
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

τσού ρε λάκι.............

Ανώνυμος είπε...

Α ρε άθλιο κατασκεύασμα, ακόμα και για τον Οργανισμό της Αθήνας πρέπει να απολογηθείς ελληνικό κράτος. Αυτοί που λένε ότι θα κάνουν αμέσως χωροταξικό, φαίνεται ότι θα το αναθέσουν σε ιδιωτικό γραφείο. Ας γίνει μετά από 4-5 χρόνια περιφερειακός και θα δούμε πώς θα τον ονομάσουν. Πάντως όχι Παν. Κουκούλη, εύχομαι να ζει ο άνθρωπος για πολλά χρόνια ακόμα.