Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Χωρίς πρόγραμμα δουλεύει ο Δήμος


Υπογράφηκε τελικά η ένταξη των χερσαίων έργων ύδρευσης στο ΕΣΠΑ , έργα που είναι απαραίτητα για οποιοδήποτε μελλοντικό σχέδιο ύδρευσης του νησιού και ο δήμαρχος έτρεξε αμέσως στο ΑίγιναΠορτάλ, λες και οι νοικοκυραίοι της Αίγινας ζουν με τον υπολογιστή πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, να ενημερώσει τον νησιώτικο λαό. Διαβάζω στην ανακοίνωση του «επιλέξιμη δημόσια δαπάνη» είναι από τα μαργαριτάρια της γλώσσας που μόνο ο Δήμαρχος ξέρει να χρησιμοποιεί. Οι χιώτες πάνε δυο δυο. Γιαυτό να μη ξεχάσουμε και τον Βουλευτή Καρύδη που κι εκείνος για ψηφοθηρικούς λόγους τρέχει να ανακοινώσει το νέο πριν και από τον Δήμαρχο. Και καλά ο δεύτερος προσπαθεί να καταξιωθεί στην κοινωνία του νησιού και να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του τόπου. Εκλογές έρχονται… Ο Δήμαρχος όμως ξέρει γιατί το κάνει;
Δεν βλέπει ότι τα σκουπίδια έχουν μπλοκάρει τους δρόμους της πόλης. Εβγαλε ανακοίνωση ότι έχει πρόβλημα ο ΧΥΤΑ… Ο ΧΥΤΑ μπορεί αύριο να κλείσει για 2 εβδομάδες, ο Δήμος ο δικός μας δεν πρέπει να έχει λύση; Δεν πρέπει να υπάρχει προσωρινός χώρος εναπόθεσης των σκουπιδιών; Αντί να τρέχουμε βόλτα στα νησιά, στις πίτες και στα εγκαίνια των σουπερ μαρκετ μήπως πρέπει να οργανωθούμε και να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα με τα τρέχοντα προβλήματα του νησιού.
Και με την ευκαιρία η ανακύκλωση δεν λειτουργεί. Ας το ανακοινώσει ο Δήμος στον κόσμο να μη παιδεύεται να ξεχωρίζει τα σκουπίδια από τα ανακυκλώσιμα υλικά
Τέλος μη ξεχάσετε το Σάββατο το βράδυ στις 8:30 να σβήσετε τα φώτα για μια ώρα στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ότι θέλουμε να αλλάξουμε αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ερωτηση εκτος θέματος .Τι πληρωνει στην ΕΦΟΡΕΙΑ η οικια ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ με τις διάφορες εκδηλώσεις που διωργανωνει με το αζιμιωτο βεβαια ?

Ανώνυμος είπε...

ΧΕΡΣAIΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ . Οι σημερινοί μικρόψυχοι δεν είχαν καμία κουβέντα για τον πραγματικό πατέρα του έργου, αυτόν που δούλεψε σκληρά , για μελέτες αδειοδοτησεις κλπ και πολεμήθηκε τόσο σκληρά τόσο άδικα όσο κανείς άλλος ,για να οικειοποιούνται το έργο οι δήμαρχοι της πίτας και των πανηγυριών .

Ανώνυμος είπε...

Ακομα να καταλαβεις ότι ο Κουκουλης δουλεψε, τον προδωσαν οι συνεργάτες του και το καλάμι. Δεν ήξερε να το ξεκαβαλικέψει.

Ανώνυμος είπε...

7:56 μ.μ. EPIDI EISAI VLIMA OLIKIS ALESEOS APAKSIO NA SOY APANTISO.....

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση εκτός θέματος 2 : Ποιος επιβιώνει με όλους τους δημάρχους και δεν αφήνει άνθρωπο χωρίς να τον κατηγορήσει , "φίλο" ή "εχθρό" ?

Ανώνυμος είπε...

Σάκη! Τάκη! Το blog σας προειδοποίησε: Σβύστε το Σάββατο το βράδυ τα φώτα! Το ξεχάσατε, έτσι; Και μετά τρέχετε στις Βρυξέλλες γιατί "δεν θα αποποιηθούμε των ευθυνών μας στα οικουμενικά θέματα προστασίας του περιβάλλοντος", κατά την μνημειώδη δήλωση του πρώτου. Άτακτα παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον πρώτο σχολιαστή: Θέλεις να ρωτήσω αν η Εφορία δέχεται και καταγγελίες από κουκουλοφόρους ή εξακολουθεί να τις θέλει επώνυμες;