Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Μειωμένη η επιβατική κίνηση

Ελεγχος στο Λιμενικό Ταμείο
-  Μειωμένη μέχρι και 75% εμφανίζεται μέχρι τώρα η επιβατική κίνηση στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, στοιχείο που δείχνει ότι ο κόσμος δεν μετακινήθηκε για τα κούλουμα στην Αίγινα.
Συγκεκριμένα ενώ πέρσι στην ίδια περίοδο είχαν ταξιδέψει για την Αίγινα 40.000 επιβάτες και 6.000 αυτοκίνητα σήμερα έχουν έρθει μέχρι αυτή τη στιγμή 10.000 επιβάτες  και 650 αυτοκίνητα. Αυτό δείχνει ότι οι εκδρομείς δεν επεδίωξαν να ταξιδέψουν στο νησί μας αλλά και όσοι ήρθαν δεν έφεραν  το αυτοκίνητο τους.
Κατά την γνώμη μου φταίει ο καιρός και κύρια η υποσυνείδητη διαφήμιση που καλλιεργείται αυτές τις μέρες από την Τηλεόραση. Όλοι πιθανόν να γνωρίζετε για τα χρήματα που ρίχνονται στην υποσυνείδητη διαφήμιση της τηλεόρασης για την χειραγώγηση της κοινωνίας. Έτσι πολλοί ήταν αυτοί που δεν προτίμησαν να κάνουν κούλουμα σε ένα χειμωνιάτικο περιβάλλον, κατά την τηλεόραση.
Τώρα το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα αναμένεται να γίνει με τσουχτερό κρύο και χιόνια, φαινόμενο που έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν στο νησί μας.
-  Με την ευκαιρία να σας πω ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε να κληθούν ορκωτοί λογιστές για να πραγματοποιηθεί οικονομικός έλεγχος από το 2001. Παράλληλα αποφασίστηκε και η αλλαγή του κανονισμού ώστε τα μικρά έργα να μην ανατίθενται από τον Πρόεδρο αλλά από τριμερή Επιτροπή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας ειχαν βομβαρδισει επι μια εβδομαδα για την κακοκαιρια του 3ημερου .Τελικα καθε μερα το ανεβαλαν και τελικα απο αυριο λενε οτι θα χαλασει ο καιρος.Τα ξενα ΜΜΕ δεν ελεγαν τετοια πραγματα.Ειμαι ενας απο αυτους που παρασυρθηκαν απο τα ΜΜΕ και δεν ηρθα Αιγινα .Μαζευω στοιχεια και θα τους ξεμπροστιασω.Ηδη εστειλα το αναλογο μαιλ στην ΕΜΥ.

Ανώνυμος είπε...

πολυ ομορφος ο χαρταετος σου

Ανώνυμος είπε...

Τελικα μεχρι σημερα ποσοι ηρθαν ; Θα πρέπει να μαθουμε τα στατιστικα στοιχεια αυτου του τριημερου και να ψαξουμε τι εφταιξε και δεν ηρθε κοσμος στο νησι.

Avatar είπε...

TRIMELI EPITROPI... KALO MOY AKOYGETE KAI POLI PIO TIMIO. OSO GIA TON OIKONOMIKO ELENXO MIA DEKAETIA PISO THEORO OTI EINAI POLI ENTIMO KAI STOXOS EINAI H SOSTI LITOYRGIA TOY LIMENIKOY TAMIOY XORIS SKIES KAI YPONOOYMENA. MAKARI NA EIXE GINI KAI SE ALES YPIRESIES AFTO. MIA PARIMIA LE'I'.... KATHAROS OYRANOS ASTRAPES DEN FOVATE. BRAVO SE AFTOYS POY TO APOFASISAN KAI TO EPEVALAN.

Ανώνυμος είπε...

Τι κινηση ειχε το νησι το τριημερο της καθαρας δευτερας;Ας μας το πει καποιος να δουμε πως παει με την κριση και να κανουμε συγκρισεις για το καλοκαιρι που ολα θα ειναι δυσκολοτερα .