Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Οριστική η παραίτηση Μουτσάτσου


Σταθερός στη παραίτηση του παρέμεινε ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Μουτσάτσος όταν επιτροπή αποτελούμενη από τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο του ΔΛΤ, τον πρόεδρο του ΔΣ και δημ. συμβούλων τον επισκέφτηκαν σήμερα το απόγευμα για να τον μεταπείσουν. Αυτό που τελικά κατάφεραν ήταν να παραμείνει Δημοτικός Σύμβουλος.
Ο κ. Μουτσάτσος, όπως πληροφορήθηκα από το στενό του περιβάλλον, δεν παραιτήθηκε για λόγους υγείας όπως αναφέρει στη παραίτηση του αλλά διότι ο κόσμος τον ενοχλούσε ακόμα και όταν προσπάθησε με την οικογένεια να επισκεφτεί ένα αναψυκτήριο. Είχε χάσει την οικογενειακή του ηρεμία.
Οι υδρομεταφορείς είναι πληρωμένοι μέχρι δεκάρας αλλά αδυνατούν να φέρουν τις ποσότητες που έχει ανάγκη το νησί. Ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί απλά δεν έχει υπογραφεί ακόμα η σύμβαση αφού εκκρεμούν διαδικαστικά θέματα. Πιθανολογείται ότι ίσως είναι εκβιασμός για να ξεπεραστούν αυτά τα διαδικαστικά θέματα.
Ο Δήμαρχος κ. Σακκιώτης προσανατολίζεται να φέρει στην θέση του αντιδημάρχου ποιότητας ζωής τον πρόεδρο του ΔΛΤ κ. Βάρτζελη και στην θέση του προέδρου του ΔΛΤ τον κ. Ηλία Μπέση. Είναι η καλύτερη επιλογή που έχει αυτή τη στιγμή αν δεν προβάλει veto ο ίδιος ο κ. Βάρτζελης που «διοικεί» τον Δήμο.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος έφυγε, σειρά τώρα για τα αποδυτήρια έχει η Τιτίνα. Τι να κάνει με αυτούς τους άπειρους που ο ένας κοιτάει την καρέκλα του άλλου

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε φιλε η Τιτίνα τι εχει να επιδείξει μεχρι τώρα; Ολο κριτική κάνει και μολις της ζητανε να αναλαβει κατι ολο αρνείται!
Σε τι ακριβώς είναι τέλος πάντων ειδική ή έμπειρη, ας μας πει κάποιος.

Ανώνυμος είπε...

Η Τιτίνα δεν είναι αυτή που φαγώθηκε να φύγει από το Φιστίκι Φεστ ο Ντρης γιατί θα το έκανε αυτή καλύτερα;
Τώρα που είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του αθλητισμού.... που όλα τα ρυθμίζει κατεντολή δημάρχου να αναλάβει και αυτό το έργο .θα έχει και μυστικοσύμβουλο τον στάθη ανταυτού...

Ανώνυμος είπε...

Οι νερουλάδες είναι πληρωμένοι, η παραίτηση είναι ένα ευαίσθητο προσωπικό θέμα και όλα είναι καλά. Στα δύσκολα νεκρανασταίνονται και τα εφεδρικά blogs.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν και τις αποκλειστικές πληροφορίες που χρειάζονται για να "ξαναμπούν στο παιχνίδι".

Ανώνυμος είπε...

Εχθές ο Βάρτζελης άφησε να εννοηθεί ότι θα δεχόταν. Σήμερα ήταν ανένδοτος "δεν εγακαταλείπω τη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου". Γιατί ρε Τάκη, μέλι έχει;
Σήμερα το πρωί συσκέψεις, τώρα το βράδυ συσκέψεις, πιέζουν τώρα τον Αγή να αναλάβει. Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν χρειάζεται αντιδήμαρχος. Τεχνικό σύμβουλο χρειάζεται ο Δήμος και όχι ιδιαιτέα υπάλληλο
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Σάκης αποδείχνεται πολύ λίγος εφόσον δεν μπορεί να αναλάβει έναν τομέα του Δήμου. Ας αφήσει τα πανηγύρια και να αναλάβει αυτός την ποιόητα Ζωής. Αν έχει κότσια...

Ανώνυμος είπε...

Μουτσάτσος, Βάρτζελης, Μπέσης, Κανελλά, Μαρμαρινός. Δηλαδή θα αρχίσουμε να λέμε "τους είδαμε και τους μορφωμένους"; Μήπως οι εφευρέτες του slogan έχουν τώρα κάτι να πουν; Γιατί, στην παρατήρηση που έγινε προεκλογικά, ότι και ο συνδυασμός του Σακκιώτη έχει μπόλικους μορφωμένους, η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι αυτοί είναι οι "καλοί" μορφωμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί μορφωμένοι. Υπάρχουν ικανοί και λιγότερο ικανοί. Υπάρχουν έντιμοι, υπάρχουν και συμφεροντολόγοι. Αυτούς πρέπει να μετρήσουμε από κάθε συνδυασμό. Στην προηγούμενη παράταξη για την εντιμότητα του Κουκούλη δεν το αμφισβητώ, για τον άλλον δεν μπορώ να το ορικιστώ.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Ο κουκούλης (και η παράταξη;) ήταν έντιμος (οι) αλλά (όπως εννοείται) όχι ικανός (οι);. Ο "άλλος" ποιός είναι ρε Λάκις;
Δηλαδή το slogan για τους μορφωμένους απεταξάμεθα;

Ανώνυμος είπε...

11:07 Αν ήταν ικανός δεν θα έφευγε ποτέ από τον Δήμο. Ο άλλος το πρωτοπαλήκαρο του το ξέχασες
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Η Τιτίνα οπως και στον προϊγούμενο Δήμαρχο,ετσι και στον σημερινό,από την πρώτη στιγμή τους δήλωσε οτι δεν θέλει- δεν μπορεί να αναλλάβει κάποιο πόστο. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια.Και για να ησυχάσουν οι ανησυχούντες δεν εχει "ποιλιτικές" βλέψεις.Χαμένος χρόνος λοιπόν,πιάστε αλλον να "κάψεται"

Ανώνυμος είπε...

δεν έχει ανάγκη η Τιτίνα από κάψιμο είναι αυτο-αναφλεγόμενη η κατακαημένη...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Σάκης ανέλαβε την ποιότητα ζωής τουλάχιστον μέχρι τέλος του χρόνου όπου αναμένεται να γίνουν πολλές αλλαγές. Το θέμα είναι αν αντέξει ο Σάκης μέχρι το τέλος του χρόνου. Προτείνω να το δώσουμε σε γραφείο στοιχημάτων ή αν θέλει το newaigina να ξεκινήσει μια δημοσκόπηση. Ιδέα ρίχνω...
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Δε μας γ... ρε λάκις. Ο ανίκανος που ετοίμασε όλα τα μεγάλα έργα, που δεν τόλμησαν να αγγίξουν όλοι οι προηγούμενοι. Και το ανέντιμο και ανώνυμο πρωτοπαλήκαρο αντιδήμαρχος.
Μια σκοτεινή και ύπουλη ομάδα είσαστε, που βγάλατε τη μισή Αίγινα λαμόγια, για να εξυπηρετήσετε τους υποχθόνιους σκοπούς σας. Ξαναμπέστε στην τρύπα σας και που ασχολείτε κανείς μαζί σας στο blog σας, πολύ σας πάει.

Ανώνυμος είπε...

Αμα τολμήσουν οι σημερινοί και κάνουν μηνύσεις θα σου πω εγώ που θα πάνε οι προηγούμενοι. Δεν τους σώνουν ούτα τα κάτεργα του Κορυδαλλού.
Λάκις

Ανώνυμος είπε...

Αν γίνει μια μήνυση για τον βιολογικό της ψαραγοράς από έναν πολίτη της Αίγινας,ας πούμε "κακόβουλο", από τους ένεργούς πολίτες της Αίγινας π.χ.Που εχουν σκοπό της ζωής τους το καλό της Αιγινας,λέμε τώρα..Πόσοι θα τρέχουν;Υπόθεση κάνουμε,γιατί οι Ενεργοί,δεν ασχολούνται με ποταπά αλλά μόνο με πιασάρικα.Ολο το συνδηκάτο των Ενεργών και των κοπριτών της Αίγινας,ξημεροβραδιάζεται στην ψαραγορά,το χάλι του βιολογικού δεν τους εχει ενοχλήση.

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικος ο νέος αντιδήμαρχος στη θέση του παραιτηθέντα Μουτσάτσου. Είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ηλίας Μπέσης. Σε λίγο αναμένεται και η τοποθέτηση του.

Ανώνυμος είπε...

Ο κάθε μ...Λάκις σχολιάζει τους άλλους που δεν κάνουν μηνύσεις για να ψοφήσουν οι εχθροί τους.Τι να κάνουμε ρε μ...Λάκι, όλοι άχρηστοι, ύποπτοι και λαμόγια είναι. Και εσύ πολύ υπεράνω, για να τρέχεις σε μηνύσεις. Φραπεδιά και κριτική.
Α! Και η εσωτερική πληροφόρηση από τους άτολμους και συμβιβασμένους καλή είναι...

Ανώνυμος είπε...

Πληροφοριακά:Τη γεύση του Φραπέ ο Λάκις δεν την γνωρίζει.