Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Χωρίς νερό αλλά με πολύ σκουπίδι!

Ακόμα δεν μπήκαμε στο καλοκαίρι και τα πρώτα προβλήματα έκαναν την εμφάνιση τους. Το νερό λιγόστεψε έως στέρεψε σε ορισμένες περιοχές της πόλης (Αγ. Ασώματοι). Τα σκουπίδια με τη ζέστη αυτή έμειναν στους δρόμους και αποτελούν επικίνδυνη εστία μόλυνσης για την υγεία των κατοίκων.
Δυστυχώς η Αίγινα είχε έναν Δήμαρχο που δεν έβγαινε από το γραφείο του και απόκτησε έναν που δεν κάθεται στο γραφείο του. Τρέχει σε εκδηλώσεις και πανηγύρια αδιαφορώντας για τη συσσώρευση των σκουπιδιών και την έλλειψη του νερού. Μέση λύση δεν βρέθηκε για την Αίγινα.
Αυτό που έχει συμβεί αρκετές φορές είναι το γεγονός να εκδίδεται διαταγή πληρωμής και να δεσμεύονται τα χρήματα του Δήμου στην Τράπεζα. Ετσι δεσμεύτηκαν για μια ακόμα φορά 70.000 που είχε ο Δήμος στην Τράπεζα και δεν μπόρεσαν να πληρωθούν οι μεταφορείς του νερού με αποτέλεσμα να καθυστερούν να φέρουν νερό.
Δεν θέλω να κάνω τον μάγο αλλά φοβάμαι ότι τα δυο αυτά προβλήματα θα μας ταλαιπωρήσουν το καλοκαιράκι και να ευχηθώ να μην τριτώσουνε με την παροχή ρεύματος γιατί πολύ το φοβάμαι.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι παράξενο πράγμα! Ο πρώην δήμαρχος μάζευε τα σκουπίδια και έφερνε νερό από το γραφείο του! Αυτό τον έφαγε!!! Εμείς μπορεί και να γλυτώσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Μουτσάτσο. Αυτόν τον " ικανότατο " και " αξιοπρεπέστατο " άνθρωπο που αποδείχτηκε πως δεν είναι ούτε ικανός ούτε αξιοπρεπής ......

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου κάνει ο Μουτσάτσος όταν τη στιγμή που Ασώματος και Κοντός δεν έχουν νερό να πλυθούνε Δήμαρχος και Βάρτζαλης παρατάνε το προσυμβούλιο για να πάνε σε χορευτικά και γάμους. Να πάρουνε μια υδροφόρα και να πάνε κοντάστους κατοίκους οι χαραμοφάηδες

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας δεν έβγαινε από το γραφείο, ο άλλος το παρατάει για τους γάμους, δε βγάζουμε ο καθένας το δικό του δήμαρχο;

Ανώνυμος είπε...

Η μέση λύση που λέει η ανάρτηση θα είναι αυτός που θα κατέβει ως υποψήφιος υπό την καθοδήγηση της ομάδας που έχει τα τρία blog. Αν συμφωνήσει και το τρίτο, αφού τα δύο είναι ένα (είναι και το όνομά τους το ίδιο).

Ανώνυμος είπε...

Ναι Νεκτάριε ετσι είναι συμφωνώ.