Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αδύνατη η άδεια λειτουργίας του βιολογικού.


Το θέμα που αναφέρω έχει απασχολήσει τα τελευταία δυο έτη την κεντρική αγορά της Αίγινας και όχι μόνο. Πρόκειται για την μονάδα του βιολογικού που έχει τοποθετηθεί στο πάρκο παραπλεύρως της ιχθυαγοράς. Το έργο από μόνο του έχει πείσει και το μικρό παιδί ότι δεν λειτουργεί σωστά. Εκτός όμως από την λειτουργία που είναι βέβαια βασική πρέπει να δούμε αν το έργο αυτό έχει πάρει άδεια από την Διεύθυνση Υγιεινής για να λειτουργήσει και αν δεν έχει πάρει τι συμβαίνει.
Ο βιολογικός αυτός έχει ένα πηγάδι-βόθρο στο πάρκο που όταν υπερχειλίσει πηγαίνει στη θάλασσα. Μόνο αυτό δεν επιτρέπει στην Διεύθυνση Υγιεινής να δώσει άδεια λειτουργίας. Αρα η βιολογική μονάδα κακώς πήρε τη συγκεκριμένη κατασκευή.
Το βασικό ερώτημα που τίθεται είναι πως η προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου προέβη στην κατασκευή αυτού του έργου και στην πληρωμή του χωρίς να μπορεί να πάρει άδεια λειτουργίας; Ένα ερώτημα που χρειάζεται απάντηση από την σημερινή αντιπολίτευση. Πληροφορούμαι ότι το έργο αυτό ξεπέρασε κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Εφόσον αληθεύει το κόστος τότε μιλάμε για καραμπινάτη γκάφα για να μη πούμε σκάνδαλο που χρειάζεται να δοθούν ορισμένες απαντήσεις εκτός από αυτή που έδωσε ο αιγινήτικος λαός στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ΣΥΝΕΤΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΕΣΚΑΣΕ 140.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο βιολογικός είναι;.Η παραλία που μετατρέπεται σε λήμνη δεν ενοχλεί κανέναν.Δεν άναφέρομαι φυσικά στα προϊγούμενα γαϊδούρια του κερατά,!!!Αλλά στους καινούργιους.Τι διάολο τόσο τομάρια είναι;Δεν τους ενοχλεί αύτό το χάλι;Εχουν το θράσος και κάθωνται στα καφενεία και καμαρώνουν τον κόσμο που βρέχεται.Ρε χαστούκια θέλουν όλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Θα βρεθεί κάποιος να πει ποιό είναι το σωστό; Π.χ. ότι το έργο έπρεπε να γίνει ΕΤΣΙ, τα νερά να πηγαίνουν ΕΚΕΙ. Ότι η παραλία πρέπει να γίνει με ΑΥΤΑ τα λεφτά. Όλοι ξέρουμε να βρίζουμε και να κάνουμε κριτική. Γι' αυτό στο τέλος επιπλέουν μόνο οι φελοί, που δεν τους νοιάζει τίποτε. Φέρτε πίσω το Γκότση να 'ρθουμε πάλι στα ίσα μας.
Η αισχρή συκοφαντία έφαγε τον Κουκούλη, αμέσως άρχισε ο πόλεμος στο Σακκιώτη, τους ονόμασαν ήδη (μαζί με το Μούρτζη) δήμαρχους μιάς χρήσης και σε λίγο θα αρχίσει η αντεπίθεση των Κορναράκηδων, Τζίτζηδων, Στρατηγών, Πάλληδων, που θα προβάλλουν πάλι ως λύση.
Ποιοί τα δημιουργούν όλα αυτά; Οι δημόσιοι κατήγοροι -συκοφάντες και τερατολόγοι.
Πολιτική δεν είναι το "ή όλα ή τίποτε" κύριοι μηδενιστές και κριτικοί του καφενείου. Ούτε είναι πολιτική να λες θα αλλάζω δήμαρχο αν δε μου κάνει ο προηγούμενος όλα όσα θέλω. Είναι ο μόνος τρόπος να μη γίνει ποτέ τίποτε και να επιπλέουν οι χειρότεροι.

Ανώνυμος είπε...

Στον 7:34. Τεχνικοί είμαστε εμείς που σχολιάζουμε τις λίμνες της παραλίας ή τα θερμοκήπια που φιγουράρουν στην βιτρίνα του λιμανιού; Απλά σημειώνουμε αυτό που βλέπουμε και αναμένουμε να τύχουμε της προσοχής της Δημοτικής Αρχής. Είτε τύχουμε είτε δεν τύχουμε θα το σημειώσουμε στη κάλπη τηε επόμενης εκλογής. Ετσι θέλει ο νομοθέτης...

Ανώνυμος είπε...

Θέλει μυαλό κύριε 07:34 να καταλάβης οτι δεν κλείνουν τους υπονόμους,γιατί τα νερά δεν θα "ξέρουν" απο που να φύγουν;Αν νομίζεις οτι χρειάζεται μυαλο,αστο μην το κουράζεις το θέμα,παίξε την μπιρίμπα σου ,-για να θεωρήσαι in από το σινάφι των ομοίων σου-και κακός προσπαθησες να παρουσιαστής σαν "εθνοσωτήρας".

Ανώνυμος είπε...

Άλλα του λένε, άλλα καταλαβαίνει ο προηγούμενος. Αφού ο 7:34 μ.μ. γίνεται 07:34, η μπιρίμπα του εθνοσωτήρα είναι ό,τι κατάλαβε...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε 5:36
Ο προηγούμενος πολύ καλά κατάλαβε και έθεσε ενα ερώτημα για το σκέπασμα των ύπονόμων.Εσύ απλά προσπαθείς να υποβαθμίσης το θέμα.Λοιπόν μάλλον για μπιρίμπα είσαι μόνο και αυτό πολύ είναι.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είπε ότι το σκέπασμα των υπονόμων θα λύσει το πρόβλημα της λειτουργίας του βιολογικού; Γιατί δεν υπάρχουν διοργανωτές μπιρίμπας;

Ανώνυμος είπε...

Καλά 02:06 εσύ εχεις κάψει φλάντζα,αστο.Τρία πουλάκια κάθωνται..

Ανώνυμος είπε...

H φυσική κατάληξη κάθε ίχνους διαλόγου με τους μεταμελημένους ΟΛΟΙΜΑΖΙδες...

Ανώνυμος είπε...

Από τη μια μεριά οι ΟΙΛΟΙΜΑΖΙΔΕΣ από την αλλη η κουλτούρα του κόλου,τι το κουράζουμε το θέμα,χαμένος κόπος.