Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αυξήσεις σε νερό, τέλη καθαριότητας και νεκροταφείων

Τελευταία παίχτηκε ένα παιχνίδι με το πρόβλημα της έλλειψης νερού που στόχο είχε την πίεση α) προς την Πολιτεία για να αναλάβει το χρέος της μεταφοράς νερού και β) προς τους πολίτες για να τους προετοιμάσει στην επικείμενη αύξηση της τιμής του νερού.
Στην τιμολογιακή πολιτική του νερού η Δημοτική Αρχή Σακκιώτη έδειξε ότι ήταν ανέτοιμη να διοικήσει τον Δήμο. Ξεκίνησε με τη μείωση του πάγιου από 8 σε 4 κυβικά και διαμόρφωσε τη τιμή του νερού σε επίπεδα που βοήθησαν να μεγαλώσει το έλλειμμα στο νερό.
Ήδη μέχρι σήμερα υπολογίζεται ότι το κόστος νερού στον Δήμο ανέρχεται στα 3,50 ευρώ περίπου το κυβικό. Ακριβής εκτίμηση δεν υπάρχει. Από τον Δεκέμβριο έχει αποφασίσει η Δημοτική πλειοψηφία να αυξήσει την τιμή του νερού. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο τόσο από τον Δήμαρχο κ. Σακκιώτη όσο και από το διάγγελμα του προέδρου κ. Πετρίτη για την ανάγκη των αναμενόμενων αυξήσεων σε νερό, νεκροταφεία και τέλη καθαριότητας.
Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής είναι να αυξήσει το πάγιο, που η ίδια είχε μειώσει και να αυξήσει το νερό κατά 70%!!!. Μάλιστα το νερό θα ξεκινήσει από 2,30 με 2,50 αντί του 1,41 που είναι σήμερα.
Σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αυξήσεις σε ανταποδοτικά τέλη την στιγμή που σε άλλους Δήμους μειώνονται για να ανακουφίσουν την τσέπη του πολίτη που την αδειάζει η Κυβέρνηση με την Τρόϊκα. Αλλά στη περίπτωση μας να ήταν τουλάχιστον το νερό κατάλληλο και πόσιμο θα ανακούφιζε τον καταναλωτή αφού θα κέρδίζε από την τιμή του εμφιαλωμένου νερού.
Κάτι παρόμοιο παίζεται τώρα και με τα σκουπίδια που θα μας αναγκάσει να μην κυκλοφορούμε πλέον στους δρόμους της πανούκλας και της βρωμιάς.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παίχτηκε παιχνίδι; Δηλαδή η έλλειψη νερού ήταν τέχνασμα για να μη διαμαρτυρηθεί ο κόσμος με την αύξηση; Αυτό υποστηρίζετε;

Ανώνυμος είπε...

Εσεις στη Νεα Εγινα βλεπετε τεχνασμα του Δημαρχου την ελλειψη Νερου ?

Μα ειναι εμφανες οτι τα πραγματα οδηγηθηκαν εκει διοτι και προγραμμα δεν υπηρχε και ξεροκεφαλοι ειναι και τελικα απ'οτι φαινεται και ανικανοι ειναι (δες σκουπιδια κλπ)

Τι αλλο θα εγενετο θα εμενε η Αιγινα χωρις νερο και χωρις καποια επεμβαση απο την πολιτεια?

Μαλλον οδηγουνται σε αδιεξοδο ουτε η αυξηση αν γινει τους(μας) σωνει και οι εκλογες αργουν ,βοηθεια μας ο Αγιος.

Ανώνυμος είπε...

Η αύξηση της τιμής του νερού θα έπρεπε να είχε γίνει από την προηγούμενη διοίκηση.Αντί αυτού οι προηγούμενοι φωστήρες χρησιμοποίησαν το νερό,σαν «πιασάρικο» θέμα που είναι, (ειδικό τιμολόγιο,μειωμένη τιμή), ως μέσον για να αυξήσουν την κομματική πελατεία τους.
Το νερό λοιπόν για να τελειώνουμε θα πρέπει να χρεώνεται όσο κοστίζει .Θα πρέπει οι πολίτες να «σέβονται» την χρήση του.Αλλωστε και σε αυτό τον τομέα κατέχουμε τα πρωτεία.Στην αλόγιστη χρήση και σπατάλη δηλαδή.Για όλα υπάρχει πρώτη φορά.Ας γίνει λοιπόν η αρχή από ετούτη τη διοίκηση,χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος.Καλό θα είναι να μπουν και κανόνες χρήσης του νερού,όπως υπάρχουν σε όλα τα ευνομούμενα κράτη.Στο θέμα νερού δεν χωρούν λαϊκισμοί.Νερό δεν υπάρχει.Αυτά….
ΜΝΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΑΠΙΟ 4 ΣΕ 8 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ 4. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΤΟ ΑΥΞΗΣΕΙ; ΑΝ ΝΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

οΙ άλλοι Δήμοι μειώνουν τα τέλη για να ανακουφίσουν τους πολίτες. Ο δικός μας τα αυξάνει για να τους στείλει πιό γρήγορα στο γκρεμό!!!

Ανώνυμος είπε...

“Υγειονομική βόμβα» στην Αίγινα, τι να προσέξουμε στο www.aaegina.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

πεστα ρε ΜΝΣΣ σε πνιγει το δικιο - ρε ποσα ξερετε εσεις ολοιμαζι κουτοπονηροι ,ανοητοι , ανηκανοι ,αραχτουπαλληλακια
νισαφι πια σα πηρανε χαμπαρι και τα κουτοχορτα - ειστε για πολλες φαπες.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12:39 άσε τις τζάμπα μαγγιές.Κάτι επί της ουσίας έχεις να πεις;
Κάτι για την τιμή χρέωσης του νερού ισος;Τώρα για φάπες και όλα αυτά τα συγκινητικά, άστα για την παρεούλα σου.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

κ.ΝΜΣΣ επι της ουσιας εχω να πω γιατο το σχολιο σου στις 2.13 ' οσα δεν φτανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια'

Τzαμπα μαγγιες ειναι να σου φταινε παντα οι αλλοι για τις λαθος επιλογες σου

φαπες μεταφορικα η αγανακτηση των πολιτων απο τις συνεχεις ελλειψεις νερου και την χαμηλη ποιοτητα

Κατι για την τιμη χρεωσης του νερου ειπατε?
οταν κατι λειτουργει σωστα δεν το καταργεις (μεγαλωνοντας το ελλειμα) και το ξαναφερνεις ζεματισμενο στις πλατες του μεσου Αιγινητη

παρεουλες εχουν μονο οι ολοι μαζι

εγω εμαι μονος

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ 05:13
Αγαπητέ Λούκι Λουκ,(από το εγώ είμαι μόνος που γράφεις) κατά την άποψη σου, η πολιτική που είχε η προηγούμενη διοίκηση στην τιμολόγηση του νερού ήταν σωστη.Δηλαδή το νερό μου κοστίζει 2.85 € αλλά εγώ το χρεώνω 1.40€ , έτσι γιατί κάνω χρηστή διοίκηση.γιατί είμαι παντογνώστης και τέλος πάντων σκέπτομαι τον λαουτζίκο.Να έχει να χαλάει βρε αδελφέ νεράκι ο κόσμος.Αγαθό του θεού είναι τι στο καλό να του το στερείσουμε;.Οι καφενέδες της παραλίας πώς να πλένουν τις πλατείες:Να πιάνουν το λάστιχο και να ρίχνουν με τις ώρες το νερό να το ευχαριστιέται η ψυχή τους.Πολιτισμένοι άνθρωποι ειμαστε.Υπάρχει πολιτισμός τη σήμερον ημέρα χωρίς να τρέχουν τα νερά στους δρόμους:Αστεία πράγματα.
Κατά την άποψη σου λοιπόν αυτή την πολιτική θα έπρεπε να ακολουθήσουν και οι καινούργιοι φωστήρες.
Δώσε μου μια φάπα μπας και συνέλθω.Μπας και έλθω στο σωστό τρόπο σκέψης της παρεούλας σου.(επιμένω)Μπας και μπω και εγώ στη λογική,του δώσε ότι θέλει ο λαός,αρκεί να είναι ευχαριστημένος να μας ξαναψηφήση.Εμείς θα τα πληρώσουμε τα ελλείμματα; ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!
ΝΜΣΣ

Υ.Γ.
Όταν η τύχη το φέρει να συναγελαστούμε ,(Που δεν το βλέπω)θα σου πω το ανέκδοτο με τον καπετάνιο που φώναζε: ΦΑΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ.Ετσι για να γελάσουμε ντε!

Ανώνυμος είπε...

Οι υπεύθυνοι της Διοίκησης του Δήμου κοιτάζουν αδιάφορα και σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Εάν είχαν την παραμικρή ευαισθησία και γνώση του προβλήματος που έχουν δημιουργήσει θα είχαν τουλάχιστον τυπικά δώσει την παραίτηση τους. apo to www.aiginitika.gr

Ανώνυμος είπε...

προσπαθείτε να βάλετε μυαλό στο ΝΜΣΣ; Άδικος κόπος! Αυτός κάνει τη νύχτα μέρα, δεν παίρνει γιατρειά η περίπτωσή του. Οι προηγούμενοι που δεν είχαν έλλειμμα τρία χρόνια φταίγανε. Άστον τον άνθρωπο!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μεγαλόψυχε 11:45
Με ευχολόγια και αφορισμούς του τύπου «Άσε τον άνθρωπο ….»δεν σημαίνει ότι αποποιούμαστε των ευθυνών μας.
Και επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα των ελλειμμάτων που άφησε η προηγούμενη διοίκηση σε όλους τους τομείς δεν μπορεί να το αγνοήσουμε,θα σε συμβούλευα και εσένα και την παρεούλα σου να ρίξετε τους τόνους.Γιατί όπως έλεγε και ένας φιλόσοφος της παραλίας ..των φρονίμων ολίγα…
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ. ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΔΙΣΕΝΤΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΣΑΚΗ ΘΕΛΑΤΕ, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Και επειδη ολλα κρινονται εκ του αποτελεσματος ,αλλη μια επιτυχια της Διοικησης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Χωματερή και στην Κυψέλη(ροδατσανο)καταγγελουν οι κατοικοι

Λ.Λ.

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι είναι ένα χάλι η Αιγινα.Σκουπίδια παντού.Αναμφίβολα οι υπεύθυνοι αδυνατούν να διαχειριστούν την κατάσταση.
Όμως αυτό που μας νευριάζει είναι οι Πόντιοι Πιλάτοι της Προηγούμενης Διοίκησης.
Είναι προκλητικό αυτό που κάνουν να δίνουν συνεντεύξεις έστω και στη δικιά τους φυλλάδα και ούτε λίγο ούτε πολύ να παριστάνουν του ανήξερους για το πρόβλημα.Οταν τους φέραμε στην εξουσία πιστέψαμε ότι θα κατόρθωναν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του ράθυμου δημοτικού μηχανισμού.Αμ δε!!
Έγιναν ένα μαζί του,το ενίσχυσαν κιόλας.Η ριμάδα η επόμενη τετραετία βλέπεις.
Προφανώς η καρέκλα της ξιπασμένης δημοσιότητας είναι γλυκιά.
Μια απλή ερώτηση προς τους προηγούμενους Φωστήρες:
Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ για τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων από τις τοπικές αυτοδιοικήσεις ήταν σαφείς.Το 2013 τέλος οι χωματερές,με όλα τα επακόλουθα.Εσείς τι κάνατε ;Ποιες ενέργειες έστω και σαν αρχή;Τι ψάχνουμε να βρούμε τώρα Ε!! Εδώ όταν παραδώσατε την αμαρτωλή καρέκλα ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ, εντελώς συμπτωματικά, ακινητοποιήθηκαν λόγω βλάβης.Ηταν μέσα στο σχέδιο της χρηστής διοίκησης,να υποθέσουμε, που είχατε κάνει σημαία;Υπάρχουν πολλές απορίες που εχουμε.Θα πω τη μία που δεν μπορώ να καταπιώ.Σε εκείνο το γαμημένο το Lap Top που έτρωγες την ημέρα σου τι έβλεπες; Τσόντες;
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ο ΝΜΣΣ επιτελους παραδεχθηκε οτι η Αιγινα ειναι χαλι και οι παροντες αδυνατουν να διαχειριστουν την κατασταση.

Να μην ξεχναει οτι οι σημερινοι Φωστηρες στα μπαλκονια λεγανε και ταζανε οτι ως γνωστες της τοπικης αυτοδιοικησης εχουν λυσεις και οραμα για τα χρονια προβληματα της Αιγινας (νερο -σκουπιδια κλπ κλπ)

Σημερα τι ? ολα μπαχαλο με τις πλατες στον τοιχο με φτηνες δικαιολογιες τυπου παντα φταινε οι αλλοι

Αν υπαρχουν καποιες μελετες και η Αιγινα μπορει να ελπιζει οτι σημαντικα εργα καποτε θα προχωρησουν (χερσαια υδρευσης -αγωγος-αποχετευτικο κλπ )ειναι αυτες που ο κος με το ΛΑΠ ΤΟΠ τις δουλευε νυκτα μερα και δεν ετρεχε στα καφενεια να κτυπαει πλατες

οι Αιγινητες και νου εχουν και γνωση και σιγουρα βλεπουν , συγκρινουν οταν θα ελθει η ωρα θα μιλησουν , ως τοτε υπομονη και μη χειροτερα .

Ανώνυμος είπε...

καλα μας δουλευει ο νμσσ?η αποκομιδη σταματησε ενα χρονο και, μετα την αναληψη διοικησης(πως κινουνταν επι ενα χρονο τα ακινητοποιημενα?)λογω οικον.εκκρεμοτητων στις ακτοπλοικες και τους προμηθευτες καυσιμων,συμφωνα με τον ιδιο το Σακη.κι αν επιμενει επιδεικτικα να αγνοει τα επισημα στοιχεια που αποδεικνυουν τη μειωση του ελλειματος,ας μας πει γιατι σημερα που μιλαμε ,το νερο ειναι τιγκα στη γεωτρηση απο τη στιγμη που ο Κατσικαρης ξοφλησε τους νερουλαδες?αληθεια τα πιστευουν αυτα που λενε?δεν βλεπουν η δε θελουν να δουν?αλλα οταν ακους "ας πινουμε αλατονερο και ας μας τρωνε τα σκουπιδια φτανει που χασατε" καταλαβαινεις πολλα για τα κινητρα..

Ανώνυμος είπε...

Η εργατικότητα ασφαλώς είναι ένα προσόν το οποίο δεν το έχουμε όλοι.Ο τρόπος σκέψης και ο προγραμματισμός είναι ξεχωριστός σε κάθε άνθρωπο επίσης.Από την θεωρεία μέχρι την πράξη και την εφαρμογή της θεωρίας είναι ικανότητα που μάλλον δεν μπορούν να την έχουν ολοι.Καλό θα είναι λοιπόν να ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φτάσουμε και πως θα «περάσουμε» τα δεδομένα της γνώσης μας.Και επειδή πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς Γαλέρα..Αστο….Γιατί οι καιροί είναι χαλεποί.
ΝΜΣΣ

Υ.Γ.
Για να μην παρεξηγούμαι,προσωπικές βλέψεις …ούτε στα ποιο τρελά μου όνειρα.
Και για να είμαι ειλικρινείς από τρέλα μπόλικη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε 01:38
Επειδή είσαι εκτός θέματος,να γράψεις εκατό φορές :Πρώτα ενημερώνομαι και μετά μιλάω
Και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου.Γιατί συν τοις άλλοις είσαι και ανορθόγραφος..
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

μαθε να γραφεις το ειλικρινης και μετα κανε υποδειξεις.

Ανώνυμος είπε...

Κεκτημένη ταχύτητα;συγχωρείτε;

Ανώνυμος είπε...

ΝΜΣΣ για δασκαλος μου μοιαζεις κοιτα να ξεβρωμισετε την Αιγινα και ασε τις ανορθογραφιες για τους μαθητες σου . αυτο ειναι το προβλημα?

Ανώνυμος είπε...

Βουλομένο γράμμα διαβάζεις.Πονηρούλη και μαρτυριάρη.

Ανώνυμος είπε...

Σας το ξανάπα! Διάλογο με τον ΝΜΣΣ κάνει μόνο αυτός που θέλει να μάθει γράμματα τον ΑΟΥΑ. Εϊπαμε, ο άνθρωπος κάνει τη μέρα νύχτα. Τι να του πεις, τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, ο άνθρωπος ή τυφλωμένος είναι ή της διοίκησης. Πιθανώς και τα δύο. Κόφτε του λοιπόν το διάλογο, αυτό τους τρέφει. Από το φτύσιμο που έχουν φάει από τον κόσμο, νομίζουν ότι στο blog δικαιώνονται. Άστε τους μόνους ή πάρτε τους στο ψιλό. Δεν αξίζουν για τίποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι μέσα από την εξέλιξη εκατομμυρίων ετών ,έχουμε φτάσει στο σημείο της γνώσης του καλού και του κακού.Αυτό μάλιστα το πληρώσαμε ακριβά για να το μάθουμε. Αφού ως γνωστόν χάσαμε την καλοπέραση και το αραλίκι του Παραδείσου.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε «έμαθα από τα λάθη μου», Η εξέλιξη άλλωστε του ανθρώπινου είδους ,είναι και η διαφορά μας από τα άλλα είδη του ζωικού βασιλείου.
Βέβαια αυτό δεν είναι κανόνας.Κάποιο τρελό κύτταρο θα ξεφίγει.Στην προκειμένη περίπτωση το είδος Homo koukoulious,μας έχει προβληματίση.Θεωρεί το είδος του κάτι το μοναδικό και σπάνιο.Κάτι σαν παντογνώστης ας πούμε ,ΣΤΑΛΜΕΝΟ από τον πανάγαθο με ειδική αποστολή την εξουσία και καθοδήγηση του άλλου είδους. Του ΔΙΩΓΜΕΝΟΥ από τον Παράδεισο.Προσέχτε εδώ είναι η διαφορά.Υποταγή λοιπόν στους ΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ. Μην τους κοντράρεται και μην αντιτίθεστε σε αυτούς.Οι αντιδράσεις τους είναι αντικείμενο ιατρικής μελέτης,Σύντομα θα έχουμε απαντήσεις.Μέχρι τότε να τους συμπεριφέρεστε με υπομονή και κατανόηση.
Κύριο χαρακτηριστικό του είδους είναι το περιορισμένο λεξιλόγιο.Και κυρίως εμμονή στη λέξη «φτύστε τους»Μάλλον το «φτύσιμο» των τελευταίων εκλογών τους δημιούργησε αυτό το ψυχολογικό.Υπομονή. Οσονούπω το εμβόλιο είναι ετοιμο,όπως υπόσχεται η επιστήμη.
ΝΜΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα ΝΜΣΣ, το φτύσιμο δεν το τρώς από τους Κουκουλικούς. Το τρώς από ανθρώπους που βλέπουν πόσο άρρωστος, παθιασμένος και μ... είσαι. Γκέγκε; Γι' αυτό και το blog σου πατώνει.

Ανώνυμος είπε...

Συνγνώμη,αλλά το Αγαπητέ δεν μου βγαίνει.Γιατί τέτοια επιθετική συμπεριφορά;Μέσα σε ένα κείμενο 20 λέξεων, επαναλαμβάνεις αντί άλλου επιχειρήματος, ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς και προσβλητικά επίθετα.Γατί;Προς τι τόσο μίσος;Μπορεί εσείς οι Homos koykoylious, να θεωρείται τον εαυτόν σας Θεόσταλτο παντογνώστη και των πάντων κριτή, δεκτό.Αλλά να εκφράζεστε τοιουτοτρόπως ;Α! Θα με αναγκάσεις να σε μαλώσω. Τα κείμενα είναι κοντά το ένα στο άλλο και μπορεί ο κάθε ενας να βγάλει συμπεράσματα του .Ασε τις προτροπές και τους αφορισμούς.Ολισθαίνεις επικίνδυνα,με επιπτώσεις στο “πολιτικό σου “ μέλλον.
ΕΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Τους μαλάκες και τους επικίνδυνους διαστρεβλωτές των πάντων, αν δεν τους το λές συνέχεια, μπορεί να παίρνουν θάρρος και να πείθουν κάποιους αφελείς. Πρώτιστο καθήκον η συνεχής υπόμνηση της μαλακίας και της ξεδιάντροπης ψευτιάς που τους έχει γίνει δευτέρα φύση.
Πάντων κριτής πανήβλακα είναι αυτός που συνέχεια έχει φαεινές και άκρως ψευδείς ιδέες. Όχι αυτοί που του δείχνουν ότι λέει μαλακίες.

Ανώνυμος είπε...

Πανέξυπνε,Αμαλάκιστε,Κριτή των Πάντων .Προστάτη Κουτών και Αδυνάτων.Μήπως πρέπει να αλλάξεις χάπια γιατί δεν σε πιάνουν ποια;Μήπως;Λέω Μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Τι άλλο να πεις...