Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

«Θεάματα» και καθημερινότητα


Αρτος και θεάματα και σε λίγο επειδή δεν θα έχουμε «άρτο» θα μας μείνουν τα «θεάματα».
Εχω την εντύπωση ότι καλά τα πήγαμε με το Volley και  τρίβουμε και τα χέρια μας αφού δεν χρειάστηκε να δώσουμε ούτε ένα ευρώ. Όλα τα έξοδα καλύφθηκαν από χορηγίες.
Υπήρξαν και κάποια παρατράγουδα, απονομή σε μπαρ, εξέδρες δεν επαρκούσαν ειδικά τις δυο τελευταίες μέρες αλλά πιστεύω ότι την επόμενη φορά τα πράγματα θα οργανωθούν καλύτερα.
Πιστεύω  ότι με τα «θεάματα» οι από πάνω ξεχνούν τα καθημερινά προβλήματα και φοβάμαι τόσο για την διάθεση του νερού όσο και για την κατανάλωση του ρεύματος αυτό το καλοκαίρι. Μακάρι να μην επαληθευτούν οι φόβοι μου αλλά διατηρώ επιφυλάξεις και θα επανέλθω.
Παρατηρώ το αυτοκίνητο της Δημοτικής Συγκοινωνίας να συνεχίζει να κινείται στην παραλιακή οδό χωρίς επιβάτες, ως συνήθως. Πληροφορούμαι ότι ο Δήμαρχος θα υπογράψει νέα σύμβαση με το ΚΤΕΛ που θα πληρώνει από το ταμείο του Δήμου. Εδώ το ταμείο δεν έχει χρήματα να πληρώσει τους προμηθευτές του, μικρούς και μεγάλους και θέλει να καλύψει την δαπάνη μιας «άχρηστης» δημοτικής συγκοινωνίας. Φαντάζομαι πόσο θα πάει φέτος το έλλειμμα…

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Ισως του χρόνου οργανωθεί καλύτερα και έρθουν πιο "καυτά" ονόματα να δηλ΄βωσουν παρουσία. Ήθελε λίγο περισσότερη διαφήμιση.

Ανώνυμος είπε...

αντι το λεωφορειο να κανει βολτα στην Αιγινα αδειο γιατι δεν κανει καθε δυο ωρες δρομολογιο Σουβαλα Αιγινα να αναπνευσουμε και εμεις .Αλλα την περιφερεια ο Δημος την εχει γραμμενη .Μονο στη προεκλογικη περιοδο ολα ειναι ενταξει.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που δουλεύουν είναι ο Μουτσάτσος και ο Φίλιππος. Κουκούλης σχεδιάζει δελτία και Βάρτζαλης αγναντεύει το λιμάνι. Ο Σάκης τα γνωρίζει αλλά προβληματίζεται γιατί δεν έχει άτομα να τα αντικαταστήσει. Εγώ του προτείνω την Τιτίνα στη θέση του Κουκούλη και τον Μπέση στη θέση του Βάρτζαλη και να πάνε στα σχολειά τους οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε λοιπόν, η δημοτική αρχή δεν κωφεύει, όπως έλεγε η προηγούμενη ανάρτηση. Κλείστηκε ραντεβού Αρχαιολογίας και Βάρτζελη, για να βρούνε τη νέα θέση που θα τοποθετηθεί η πύλη Βαρώτσου. Τι έχετε να πείτε;

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά είσαστε σοβαροί; Περιμένετε την αρχαιολογία για να μας δείξει που θα βάλλουμε στο δικό μας νησί την πύλη; Επαναλαμβάνω είσαστε σοβαροί;