Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Σακκιώτης ή Κουκούλης;


Διανύουμε το πρώτο τετράμηνο της νέας Διοίκησης του Δήμου και ένα  ερώτημα πλανάται: Σακκιώτης ή Κουκούλης;
Ίσως είναι λίγο νωρίς θα μου πείτε για τέτοια συμπεράσματα. Ίσως όμως να είναι και αρκετό για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα από τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται αυτοί οι δυο άνθρωποι.
Ο Σακκιώτης δεν κράτησε κανένα πρόσθετο βάρος για τον εαυτό του, τα μοίρασε όλα στους αντιδημάρχους. Με τους υπολογιστές δεν τα πάει καλά  άρα ο χρόνος διατίθεται σε επικοινωνιακή πολιτική. Πολλές συγκεντρώσεις φορέων, συζητήσεις στο ενεργητικό του, άσχετα από το αποτέλεσμα που έχουν. Επίσης έχοντας στο πλευρό του την «πράσινη» εξουσία έχει πάρει στη γύρα όλα τα υπουργεία ελπίζοντας ότι τελικά κάτι θα πάρει.
Σε αντίθεση τώρα ο Κουκούλης κλεινόταν στο γραφείο του παρέα με έναν υπολογιστή ενώ οι αντιδήμαρχοι του φαίνεται ότι δεν τα πήγαν καλά. Κυρίως με τον κόσμο αφού είχαν αναλάβει και την επικοινωνιακή πολιτική του Δημάρχου.
Τα πρόσωπα κλειδιά γύρω από την πολιτική του Δημάρχου, αντιδήμαρχοι και πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου θα παίξουν και τώρα βασικό ρόλο στην επιτυχία ή όχι. Εδώ πράγματι είναι νωρίς να βγάλει κανείς συμπεράσματα.
Θα δουλέψουν για το σύνολο ή ο καθένας για την αφεντιά του; Θα βάλουν τρικλοποδιά στον Δήμαρχο για να του πάρουν την καρέκλα ή όχι; Θα καβαλήσουν το καλάμι και θα απομακρυνθούν από τον κόσμο; Θα κουραστούν και θα τα παρατήσουν; Απαντήσεις που θα συμβάλουν στην πορεία της νέας Διοίκησης του Δήμου.
Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η πολιτική Σακκιώτη κερδίζει στα σημεία και ελπίζει.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που θέλουν τα γιαούρτια είναι οί του ΝΟΑ.Βέβαια ποντάρουν στο ότι το κράτος είναι ενα μεγάλο μπουρδέλο.Η Εφορία είναι για τούς ΜΑΛΑΚΕΣ.Ας πάει καμιά βόλτα από τα "Λευκά Κολλάρα" του ΝΟΑ.Να δούμε πως έπερναν 17.000€ το χρόνο ΜΑΥΡΑ και ΑΔΗΛΩΤΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ.Μια ομάδα από καραγκιόζηδες ζουν είς βάρος μας.Ζητούν κοινωνική προβολή μέσα από τα Δημοτικά δρώμενα.Παριστάνουν τους Κουλτουριάρηδες του πολύξερους τους Δήθεν,τούς άνθρωπους του πνεύματος και της τέχνης,τρομάρα τους.Ειναι χωμένοι παντού.Οί ίδιοι και οι ίδιοι.Μόνος σκοπός να ζουν είς βάρος του συνόλου.Μήπως είναι ώρα να άπομονώσουμε ολλα αυτά τα ερπετά;

Ανώνυμος είπε...

alla ta seimeia kai alli i ousia!!

Ανώνυμος είπε...

Τοσοι και τοσοι παιρνουν μαυρα στην Αιγινα ο ΝΟΑ σας πειραξε .

Με το ταχυδρομο τι θα γινει? Μεγαλη επιτυχια η τοποθετηση του απο το Δημαρχο. Και ειναι και υπευθυνος των οικονομικων της οργανωτικης του Φ Φεστ. Καλα παμε.

Η Τιτινα που ειναι και εχει χαθει απο αυτα τα γεγονοτα ?

Ανώνυμος είπε...

Θα μου επιτρέψετε να ξαναγυρίσω τον χρόνο πισω και να θυμηθώ ότι στην αντίστοιχη χρονική περίοδο όλος ο κόσμος ήταν γεμάτος προσδοκίες απο τον Κουκούλη ενώ τωρα δεν πολυπροσδοκά και τίποτα.
Ο κοσμος τιμώρησε τον Κουκούλη γιατι περίμενε πολλά απο αυτόν.
Ενω τώρα -χωρίς παρεξηγηση- φίλοι της Διοίκησης δεν πολυπεριμένουμε και πολλά.
Αν και έχουν περάσει μόλις 4 χρόνια πολλά έχουν αλλάξει.
Μην ξεχνάμε ότι στο ξεκίνημα της θητείας Κουκούλη δεν υπηρχε aeginaportal ενω η Ν.Εποχή είχε κανει μολις την εμφάνιση της.
Αλήθεια πόσοι μπαίναν στο Internet τότε;

Ανώνυμος είπε...

Ξερεις ποια ειναι η θέση του δημαρχου για τα μπλοκ; "Είναι παιδιακίστικα, δεν ασχολούμαι με αυτά". Μήπως πρέπει να τον μάθει ο αντιδήμαρχος πως να ανοίγει τον υπολογιστή;

Ανώνυμος είπε...

Ποιός έθεσε το ψευτοερώτημα "Σακκιώτης ή Κουκούλης" μερικούς μήνες μετά τις εκλογές;
ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
Το έθεσε ο διαχειριστής, για να βγάλει τα γνωστά του συμπεράσματα και να απομακρυνθεί από τα τρέχοντα. Κουβέντα για τον προϋπολογισμό, κουβέντα για το φίλο τον ταχυδρόμο. Το ενδιαφέρον είναι να συντηρείται ο μύθος περί Κουκούλη.

Ανώνυμος είπε...

Το γνωστό το παραμύθι: Ο κόσμος περίμενε πολλά από τον Κουκούλη. Περίμενε δηλαδή να κάνει όλα όσα ούτε καν είχαν ακουμπήσει όλοι οι προηγούμενοι. Και αφού δεν έκανε όλα τα μεγάλα έργα, αλλά τα έβαλε σε τροχιά, βάλαμε το χεράκι μας με τόνους λάσπη, για να έρθουν αυτοί που τώρα καπηλεύονται τη δουλειά που έχει γίνει, συνεχίζοντας τη λάσπη για την ανικανότητα των προηγούμενων.
Βεβαίως οι ανώνυμοι δεν έχουν πρόβλημα. Το κακό είναι ότι την τακτική τους ακολουθούν και οι επώνυμοι της δημοτικής αρχής. Δεν καταλαβαίνουν ότι σκάβουν το λάκκο τους όλοι με την τακτική αυτή; Δεν καταλαβαίνουν ότι ο μηδενισμός των πάντων θα στραφεί εναντίον τους;

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΣ ομόφωνα της ΚΕΔΑ ψήφισε τον προϋπολογισμό. Οι κουκουλικοί τον παρουσιάζουν σαν σκάνδαλο για να επικαλύψουν το μεγάλο σκάνδαλο που παρουσίασε ο γιατρός και αναφέρεται στο Λιμενικό Ταμείο. Κύριοι κλείστε το γιατί θα τουμπάρεθι το σκηνικό.

Ανώνυμος είπε...

τουμπαρεθέτω!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που δείξανε στη ΚΕΔΑ ήταν τελείως άλλα από αυτά που φέρανε στο ΔΣ, άσχετε 9.41

Ανώνυμος είπε...

Ο 9:41 περιφέρει το δήθεν επιχείρημά του από το ένα αδελφάκι στο άλλο (εννοώ τα τρία "αδελφά" blogs). Επειδή βαριέμαι να αντιγράψω την αποστομωτική απάντηση που πήρε, γυρίστε στο άλλο να την διαβάσετε.

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω ότι συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα: Την τέλος του Κουκούλη με την αρχή του Σακκιώτη.
Το σωστό είναι να συγκρίνουμε αρχή Κουκούλη με αρχή Σακκιώτη ή τέλος Κουκούλη με τέλος (μπρρρ) Σακκιώτη.

Υ.Γ.
το "μπρρ" κολλάει στο οτι τρέμω τι θα έχει γίνει τότε

Ανώνυμος είπε...

μετά τις 23 Απριλίου του 2011, το blog θα ξαναξυπνήσει μόλις απειληθούν τα σκοτεινά συμφέροντα που υποστήριξε. Προς το παρόν δεν έχει λόγο ύπαρξης, αφού τη "δουλειά" την κάνουν τα -εξ ίσου βρώμικα- άλλα δύο blog. Όταν δυσκολέψουν τα πράγματα, θα το δείτε πάλι να ενεργοποιείται. Δηλαδή λίαν συντόμως...