Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ 2006

Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός
      Επιτάχυνση των  διαδικασιών  για την  αγορά του  οικοπέδου  στο  οποίο  θαανεγερθεί το   Καποδιστριακό   Γυμνάσιο Αίγινας,   ώστε  να   πάψει   πλέον  τοαίσχος της διπλοβάρδιας.
      Επίσπευση των διαδικασιών για την αγορά του οικοπέδου δίπλα στο ΕνιαίοΛύκειο Αίγινας, ώστε να κατασκευασθεί κλειστό Γυμναστήριο   Πολυχώρος.
      Αμεσες δράσεις για την καθαριότητα, επιστασία και φύλαξη των μεγάλωνσχολείων.
      Αμεσες   ενέργειες   για   να   υπάρξει   χρηματοδότηση   για   την   ανάδειξη   καιαποκατάσταση των Καποδιστριακών κτιρίων.
      Στήριξη των προσπαθειών για ανάπλαση της Παλιαχώρας.
      Στήριξη όλων των αθλητικών οργανισμών που εδρεύουν στο νησί.
      Συνεργασία   με   σχολικές   μονάδες   για   την   προώθηση   και   ανάπτυξη   τουσχολικού αθλητισμού.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΕ ΝΤΕ .....ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ....ΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ..

Ανώνυμος είπε...

Οι προηγούμενοι έκαναν λιγότερα ή περισσότερα; Υπάρχει υποψήφιος που δεν θίγει όλα τα ανοιχτά θέματα; Θα του πουν ότι δεν έχει θέσεις. Απλώς κάνετε ταπεινού ύφους προπαγάνδα για τους αφελείς. Φυσικά για σας ο Μούρτζης ήταν πολύ καλός! Μήπως κάνω λάθος;

Ανώνυμος είπε...

Και το πρωτο που εγινε έμενα μου αρκει! Απο τότε που πήγα στο γυμνασιο ακουγα οτι θα καταργηθει η διπλοβαρδια. Αποτελεσμα τελειωσα το πανεπιστημιο και μετα απο 2 χρονια εμαθα οτι καταργηθηκε!Τα συμπερασματα δικα σας!

Ανώνυμος είπε...

12:11 τι το ήθελες αυτό το "τέλειωσα το πανεπιστήμιο"; Για να λένε πάλι για τους μορφωμένους του Κουκούλη; Εγώ σκεφτόμουνα να γράψω "παράτησα το σχολείο λόγω της διπλοβάρδιας", που είναι και πιο πιασάρικο αλλά με πρόλαβες! Βεβαίως και συμφωνώ απολύτως μαζί σου.