Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2006 ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΗ

Β  Οικονομική Ανάπτυξη
Συστηματική   πληροφόρηση   για   προγράμματα   και   χρηματοδοτήσεις   που
αφορούν στον τουρισμό και στους επαγγελματίες του νησιού.
Ευρεία διαφημιστική εκστρατεία για την προσέλκυση τουριστών με έμφαση
στους επισκέπτες με ειδικά και θεματικά ενδιαφέροντα.
Καταπολέμηση του παραεμπορίου
Μέτρα για την είσπραξη τελών από το Λιμενικό Ταμείο από σκάφη σε όλα τα
λιμάνια.
Γ  Απασχόληση – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη
Δημιουργία γραφείου ευρέσεως εργασίας σε συνεργασία με τον Ο.Α.Ε.Δ..
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα καποδιστριακά συνεχίζουν να ρημάζουν, ο τουρισμός καταρρέει, οι παροχές υγείας στο χειρότερο, το παραεμπόριο ακμάζει και το γραφείο ευρέσεως εργασίας "δουλεύει"...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για την απόλυτη ΚΑΤΙΝΑ.
Επειδή έχει και πανεπιστημιακή μόρφωση έχει δώσει αλλη διάσταση στην κατινιά.
Ισως ο πιο δόκιμος όρος είναι ΜΕΤΑΚΑΤΙΝΑ..
Είναι και πρόεδρος της φιλαρμονικής αλλά αμφιβάλλω αν μπορεί να ξεχωρίσει την τρομπέτα απο το τύμπανο..

Ανώνυμος είπε...

Επειδή άσκησαν σκληρή κριτική στην κ. Κανελλά, ειπώθηκε ότι αυτό είναι απαράδεκτο και πρέπει να διαμαρτυρηθούν οι γυναικείες οργανώσεις. Το παραπάνω σχόλιο ας αφιερωθεί και στη (συναγωνίστρια) κ. Βάρτζελη για να διαμαρτυρηθεί. Κατά τα άλλα, ψηλά το "επίπεδο" σύντροφοι!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σας ρε αμετανόητα "συντρόφια" με την υψηλού επιπέδου κριτική σας! Προσέχτε πόσο επικίνδυνα λαϊκιστές είστε: Από τη μια κατηγορείτε τους τωρινούς ότι ανέβασαν ψηλά τον πήχυ καιαπογοήτευσαν τον κόσμο και από την άλλη απαιτείτε να γίνουν αμέσως τα πάντα, εννοώντας ότι εσείς θα τα κάνετε και οι άλλοι δεν έχουν τις ικανότητες να τα κάνουν. Ανεβάζετε δηλαδή ακόμα πιο ψηλά τον πήχυ!!! Αυτό σημαίνει αμετανόητος παπανδρεϊκός λαϊκισμός, από τον οποίο δεν μπορείτε να ξεφύγετε, γιατί σας έχει γίνει ο μόνος τρόπος σκέψης και ενέργειας.
Γνωρίζετε όμως ότι αν τυχόν εκλεγείτε (προσωπικά πιστεύω ότι θα χάσετε με 49,99%), κανείς δεν θα σας τρέχει από πίσω σε κάθε σας ενέργεια ή παράλειψη, γιατί έχουν τον πολιτικό πολιτισμό που εσείς δεν έχετε.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή οι μισοί απ' όσους ψήφισαν για το ζευγάρι του δεύτερου γύρου έβαλαν μέσα τον Γρηγορόπουλο και οι άλλοι μισοί έβγαλαν έξω τον Κουκούλη. Σύντροφοι, όταν σας συμβουλεύουν κάποιοι (στο διπλανό blog) να δημιουργήσετε "παράσταση νίκης" δεν εννοούν αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι μας πήραν χαμπάρι και μας κράζουνε. Γιατί να κάνουμε διπλό κόπο και να παίρνουμε τα θέματα από το ένα blog, να τα πηγαίνουμε στο άλλο και να λέμε ότι τάχα τα δανειστήκαμε; Θα κάνουμε και οικονομία δυνάμεων...