Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ


Ο δημοτικός  σύμβουλος Τρύφωνας Γκότσης προσέφυγε στις 1 Φεβρουαρίου στη Περιφέρεια κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που όριζε την σύνθεση του Λιμενικού Ταμείου γιατί δεν υπήρχε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγκιστρίου που να ορίζει τα μέλη στην Διοίκηση. Υπήρχε απλά απόφαση του Προέδρου Αγκιστρίου αλλά ο νόμος ορίζει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σε αυτή την προσφυγή ο Περιφερειάρχης δεν απάντησε εντός της νομίμου προθεσμίας με αποτέλεσμα να θεωρείται ως σιωπηρά απορριφθείσα. Ετσι ο κ. Γκότσης προσέφυγε στην επιτροπή που προβλέπεται από το άρθρο 152 η οποία έκανε δεκτή την προσφυγή του Γκότση κατά της τεκμαιρόμενης σιωπηρής απόρριψης του Περιφερειάρχη και ακυρώνει την 5/19-1-2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας που είχε ορίσει τα μέλη του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας.
Ως εκ τούτου αναμένεται εντός των επόμενων ημερών το Δημοτικό Συμβούλιο να επανέλθει και να ορίσει τα μέλη της νέας Διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Το πρόβλημα είναι τι θα γίνει με τις αποφάσεις του Προέδρου και τα χρήματα που έχουν δοθεί αφού κρίνεται παράνομη η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο Βάρτζελης θα βάλει από την τσέπη του τα λεφτά που έχει δώσει με τις αποφάσεις του;

Ανώνυμος είπε...

Εσένα εκεί το μυαλό σου. Πώς να καταστρέψεις τον άλλον. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, μόνο αυτό είναι στο μυαλό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΚΕΖΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ.ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΡΙΣΤΟΥ.ΤΟ 7ΜΗΝΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΗΤΑΝ ΥΣΧΗΡΟ ΗΛΕΚΡΟΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΓΙΝΗΤΕΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

περιεργη προσληψη ατομου στο Λ.Τ ΑΙΓΙΝΑΣ ηταν 20 στην σειρα και των προσλαβαν ως εποχιακο